Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions

Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions From and for the site staff.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-04-2011, 04:18 PM   #1
Agent WD-40
 
Agent WD-40's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS
Join Date: Oct 2010
Location: MI
Posts: 566
Tapatalk not showing pictures

Does anybody get a "connection error" when they try to load pictures on C5 through Tapatalk on an iPhone? I get this every time I load a picture.

I looks like this:
__________________
L99 - 440 RWHP
Livernois 2c Cam & VVT/DOD Delete
Roto-Fab Intake
Stainless Works 1 7/8" Long Tube Headers
Corsa Exhaust
Agent WD-40 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2011, 05:10 PM   #2
Overflow
Space Shuttle Aficionado
 
Overflow's Avatar
 
Drives: 7,000,000 lbs. of thrust
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 29,429
I get it sometimes.

It usually has to do with your connection.

If not, try deleting it and re-installing it.
__________________
Overflow is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2011, 05:23 PM   #3
Agent WD-40
 
Agent WD-40's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS
Join Date: Oct 2010
Location: MI
Posts: 566
I'll give the re-install a try. I has been this way for a little while so I assume it isn't my connection.
__________________
L99 - 440 RWHP
Livernois 2c Cam & VVT/DOD Delete
Roto-Fab Intake
Stainless Works 1 7/8" Long Tube Headers
Corsa Exhaust
Agent WD-40 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2011, 06:12 PM   #4
Overflow
Space Shuttle Aficionado
 
Overflow's Avatar
 
Drives: 7,000,000 lbs. of thrust
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 29,429
Quote:
Originally Posted by Agent WD-40 View Post
I'll give the re-install a try. I has been this way for a little while so I assume it isn't my connection.
Have you tried using someone elses wifi while on Tapatalk? If so and it still didn't work, then you're right. It's not your connection.
__________________
Overflow is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2011, 11:35 AM   #5
Agent WD-40
 
Agent WD-40's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS
Join Date: Oct 2010
Location: MI
Posts: 566
Quote:
Originally Posted by Overflow View Post
Have you tried using someone elses wifi while on Tapatalk? If so and it still didn't work, then you're right. It's not your connection.
Well I deleted and re-installed the app. It still doesn't fix the issue. I can however load pictures in some threads but not others... Sort of strange.

I did see this thread on the TapaTalk forums though. Not sure if that could be an issue here.
__________________
L99 - 440 RWHP
Livernois 2c Cam & VVT/DOD Delete
Roto-Fab Intake
Stainless Works 1 7/8" Long Tube Headers
Corsa Exhaust
Agent WD-40 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Here's some Pictures of My 2SS Having a Muffler Delete & X-Pipe Installed Today. Black LS3 Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 11 01-30-2010 01:46 AM
Mayhem's SEMA 2009 2010 Camaro pictures Mayhem Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 3 11-26-2009 10:47 PM
My Houston Auto Show pictures Superman09 Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 41 02-03-2009 11:10 PM
Philadelphia Auto Show Camaro Event Pictures GLBL WMR Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 107 02-02-2009 05:32 PM
First Camaro Impressions (Pictures Included) --- Red Jewel Tintcoat! dect Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 80 01-27-2009 06:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.