Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions

Site Related Announcements / Suggestions / Feedback / Questions From and for the site staff.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-26-2010, 09:34 AM   #1
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Subscribing to threads but not getting email

I subscribed to several threads and chose immediate email and I have not seen a single email from the threads.

Any ideas?

Thanks!
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2010, 03:22 PM   #2
DGthe3
Moderator.ca
 
DGthe3's Avatar
 
Drives: 05 Grand Am GT
Join Date: Jul 2007
Location: Niagara, Canada
Posts: 21,863
Send a message via MSN to DGthe3
Make double sure that you have your subscription status is set to instant notification.
__________________
Note, if I've gotten any facts wrong in the above, just ignore any points I made with them
__________________
don't believe a thing you read about the next gen Camaro -- as history has proven time and time again:

WE DO NOT TALK ABOUT FUTURE PRODUCT PLANS PERIOD FbodFather
__________________

Camaro5 Fest sub-forum
DGthe3 is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 12:38 PM   #3
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Quote:
Originally Posted by DGthe3 View Post
Make double sure that you have your subscription status is set to instant notification.

I have double checked. Just not getting them. hmmm... strange.
Attached Images
 
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2010, 12:44 PM   #4
DGthe3
Moderator.ca
 
DGthe3's Avatar
 
Drives: 05 Grand Am GT
Join Date: Jul 2007
Location: Niagara, Canada
Posts: 21,863
Send a message via MSN to DGthe3
your user profile shows that you do not have any notification selected.
__________________
Note, if I've gotten any facts wrong in the above, just ignore any points I made with them
__________________
don't believe a thing you read about the next gen Camaro -- as history has proven time and time again:

WE DO NOT TALK ABOUT FUTURE PRODUCT PLANS PERIOD FbodFather
__________________

Camaro5 Fest sub-forum
DGthe3 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2010, 08:21 AM   #5
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
can you fix it for me then.. the only thing I see not selected is automatic subscription when I reply to a thread. I do not see any other incorrect settings. I just want it to work so whatever you have to do to my profile, please feel free to do so.

Thank you for your help.

Dave
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2010, 08:28 AM   #6
csjcsj


 
csjcsj's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS/RS 6spd
Join Date: Sep 2009
Location: Jefferson, Ga
Posts: 4,412
When you click on Subscribe to this thread, it takes you to another page then there is a place that says notification, click on the arrow which has a drop down menu, select E-Mail notification.
__________________
csjcsj is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2010, 09:49 AM   #7
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
see my screenshot above.. they ALL say instant email. I don't mean to be a pain in the ass but I just want to get this working. LOL
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2010, 02:42 PM   #8
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
anyone?
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-04-2010, 09:22 PM   #9
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Please help... still not getting emails. Works fine on other forums just not here. Can one of the moderators just tear into my account and find out what is wrong? Every single thread I have subscribed to is set to INSTANT email notification. See below!


They are all set to instant, see.
Attached Images
 
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 04:12 PM   #10
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Come on guys... PLEASE fix my account. This is beyond OLD. Call me, whatever you need to do.. but please.. someone pick this up.
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 04:44 PM   #11
chozn4service
Five-O
 
chozn4service's Avatar
 
Drives: 2011 2SSRS RJT
Join Date: Dec 2009
Location: +34° 55' 19.15", -117° 53' 22.43"
Posts: 2,360
Quote:
Originally Posted by Dave2SSRS View Post
Come on guys... PLEASE fix my account. This is beyond OLD. Call me, whatever you need to do.. but please.. someone pick this up.

I'm in the same boat. I've set my account up to be notified immediately on post that I'm on and PM's but I get nothing. Only reason I know what's going on is by checking in or wer2foxs shoots me an email and tells me to check a link or thread then he provides the url. I have the right email address down so I don't know what the deal is. I was on vButton before with the Elementownersclub.com site and never had an issue.
__________________
http://www.cardomain.com/ride/3832170 : Praise The Lowered!
Flowmaster Catback Exhaust, Vararam intake, Solo HFC, VMax Ported TB, VMax "Black Ice" manifold insulator, Trifecta Tune, Mike Norris Catch Can, DRL Harness, Heritage grill, Razzi GFX, NLP Spoiler, MPD1 Spoiler and more!
chozn4service is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 05:12 PM   #12
2010 SSRS



 
2010 SSRS's Avatar
 
Drives: 3 V8 Camaros
Join Date: May 2009
Location: The Ocean State
Posts: 123,985
I'll have to try this
__________________
Jannetty Racing JRE Street Package
2010 SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 05:33 PM   #13
LuckyWife
 
LuckyWife's Avatar
 
Drives: Victoria
Join Date: Mar 2010
Location: Fresno, CA
Posts: 638
I'm not getting any email notifications either. PM notifications yes, but not for the threads I've subscribed to.

Any help would be greatly appreciated! Thanks!
LuckyWife is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 08:57 PM   #14
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Thank goodness I am not the only one!! Maybe we can get some help now
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 10:34 PM   #15
Baldilocks01SS
Camaro Club of Delaware
 
Baldilocks01SS's Avatar
 
Drives: 2001 Camaro SS
Join Date: Apr 2010
Location: Delaware
Posts: 86
UserCP>Edit Options>Default Thread Subscription Mode

Double check that. If that setting is correct, then it's a problem with your mail server or the forums mail server.
__________________

Dyno: 392 HP @5170 RPM / 387 Lb.-Ft. @ 4620 RPM
Baldilocks01SS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 10:53 PM   #16
LuckyWife
 
LuckyWife's Avatar
 
Drives: Victoria
Join Date: Mar 2010
Location: Fresno, CA
Posts: 638
Quote:
Originally Posted by Baldilocks01SS View Post
UserCP>Edit Options>Default Thread Subscription Mode

Double check that. If that setting is correct, then it's a problem with your mail server or the forums mail server.
Double checked Options & it's set to "Instant Email". Double checked SPAM folder & no emails there.

My host is sbcglobal.net. Could that be the problem?
LuckyWife is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 10:55 PM   #17
Baldilocks01SS
Camaro Club of Delaware
 
Baldilocks01SS's Avatar
 
Drives: 2001 Camaro SS
Join Date: Apr 2010
Location: Delaware
Posts: 86
Not usually. It's something the Admins here would have to look into. I haven't been around here long enough to know if they moved servers recently, or did any database changes, etc...

I don't use email notifications anyway.
__________________

Dyno: 392 HP @5170 RPM / 387 Lb.-Ft. @ 4620 RPM
Baldilocks01SS is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2010, 11:51 PM   #18
AlSuwaidi


 
AlSuwaidi's Avatar
 
Drives: BLACK LS3 GCC-Spec
Join Date: Oct 2009
Location: UAE - SHARJAH
Posts: 2,878
with me i dont get emails till i log in.. ie i get one email per thread.. then they stop sending till i log in again..
AlSuwaidi is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2010, 09:20 AM   #19
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Quote:
Originally Posted by LuckyWife View Post
Double checked Options & it's set to "Instant Email". Double checked SPAM folder & no emails there.

My host is sbcglobal.net. Could that be the problem?
Hmmm... we might be onto something here. My host is att.net which is part of the sbcglobal.net network. I wonder if camaro5 is having issues sending to the sbcglobal domains?

Mods/Webmasters can you check on this please. Look at some email logs? It is not on our side.
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2010, 08:03 AM   #20
Camaro_Corvette
36.833283,-76.021958
 
Camaro_Corvette's Avatar
 
Drives: Team 1LE
Join Date: Mar 2008
Location: Earth
Posts: 22,736
Whoa just saw this. Lemme investigate.
__________________
Camaro_Corvette is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2010, 09:47 AM   #21
Tran
Administrator
 
Tran's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro of course....
Join Date: Apr 2006
Location: NE baby
Posts: 4,942
Quote:
Originally Posted by Dave2SSRS View Post
Hmmm... we might be onto something here. My host is att.net which is part of the sbcglobal.net network. I wonder if camaro5 is having issues sending to the sbcglobal domains?

Mods/Webmasters can you check on this please. Look at some email logs? It is not on our side.
Not to our knowledge. And we haven't changed any settings or moved servers or anything else that might impact this.
__________________
>>> Visit our CAMARO BLOG <<<<
>>> Visit our CORVETTE BLOG <<<<
Tran is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2010, 03:09 PM   #22
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Quote:
Originally Posted by Tran View Post
Not to our knowledge. And we haven't changed any settings or moved servers or anything else that might impact this.
Understood but it hasn't worked since day 1.
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 11:54 AM   #23
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Camaro_Corvette picked it up... he is taking a look at it for us.
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2010, 12:14 PM   #24
Dave2SSRS
 
Dave2SSRS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: Mar 2010
Location: Houston, TX
Posts: 487
Any updates for us Camaro_Corvette ??
__________________
2010 Camaro 2SS/RS
Imperial Blue | Grey two-tone Interior | Silver racing stripes | Magnaflow Comp Cat-back | CAI intake | Elite Engineering Tunnel Brace |

Richmond (Houston), TX
Dave2SSRS is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2010, 05:28 PM   #25
Dave2SSRSTest
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS
Join Date: May 2010
Location: Houston, TX
Posts: 2
I figured it out!! Well... part of it. I went ahead and changed my email to a gmail.com account and everything is working great!!

So.... Camaro5 Admin's... PLEASE figure out why the site is not sending to att.net and sbcglobal.net!

Thanks!

Dave
Dave2SSRSTest is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Camaro Update Email from Chevy 69Firebird 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 10 04-01-2008 01:45 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.