Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vararam
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Other Generations > 4th Generation Camaros


Reply
 
Thread Tools
Old 11-04-2011, 05:58 PM   #18
dmginc


 
dmginc's Avatar
 
Drives: 14 Camaro 1LS AGM
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island, NY
Posts: 3,357
does your stereo get louder as you accelerate? lol!
__________________

CAI Cold Air Intake, BMR Strut Tower Brace, BMR 1.2" Lowering Springs
Gen5DIY Fog Lights, Big Worm Third Brake Light/Side Marker Tint (Charcoal)
GTS Tail Light Covers, Purple Under Hood Lighting
Magnaflow Resonated X-Pipe w/ Muffler Delete
Black Plasti Dipped Wheels, Z/28 Spoiler
dmginc is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 06:10 PM   #19
Bulldogwinters
SS #2431
 
Bulldogwinters's Avatar
 
Drives: 2001 Pewter Camaro SS
Join Date: Jul 2009
Location: Missoula, MT
Posts: 1,224
Quote:
Originally Posted by xXSilencerXx View Post
Did you wire with a harness or ghetto rig?
Ghetto rig.. And I'm having my buddy fix it this weekend, he used to install stereos at best buy so He'll fix it
__________________

2001 SS Lid, LT's, 3" Y to 4" Borla XR-1 dumped, LCA, LCA Brackets, Dbl. Adj. Panhard, Subframe Connectors, Shock Tower Brace, Eibach Prokit, Eddlebrock Shocks, C6 ZR1 Wheels 18x9.5
Bulldogwinters is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 07:39 PM   #20
ya boy willz

 
ya boy willz's Avatar
 
Drives: 2011 IOM LS, 2011 CGM LS
Join Date: Oct 2010
Location: Orlando, Fl
Posts: 836
Quote:
Originally Posted by Bulldogwinters View Post
Ghetto rig.. And I'm having my buddy fix it this weekend, he used to install stereos at best buy so He'll fix it
That's probably your problem. You should've just bought a $20 harness at Best Buy, hooked it up to the stereo, soldered it (or just connect them VERY well and tape them, but soldering is alot better ) and then installed it.

Hopefully when your buddy fixes it everything works fine again
__________________
2011 IOM LS - Drag DR 19s 18x7.5, Projector/Halo Fogs, Blacked out Gills, Red Calipers, Factory Spoiler, 15% Tint

2011 CGM LS- Injen CAI, Vmax Ported TB, Vmax Black Ice O'Lator, Carbon Fiber Bowties, Carbon Fiber Gills, Factory Spoiler, Stock SS Exhaust w/ Magnaflow x-pipe welded in & stock muffler delete, Miro 112 18x8.5 +35
ya boy willz is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 09:20 PM   #21
xXSilencerXx
Butter Bar!
 
xXSilencerXx's Avatar
 
Drives: 2011 SS, 1998 Trans Am
Join Date: Dec 2010
Location: Patrick AFB, FL
Posts: 1,360
Quote:
Originally Posted by ya boy willz View Post
That's probably your problem. You should've just bought a $20 harness at Best Buy, hooked it up to the stereo, soldered it (or just connect them VERY well and tape them, but soldering is alot better ) and then installed it.

Hopefully when your buddy fixes it everything works fine again
Exactly, so much cleaner and never has problems. I think I actually got the harness cheaper from Kee Audio. Solder all the corresponding colors together and it's good to go.

Hope the dude can fix it. Probably missed the orange wire or something IIRC.
__________________
2011 Camaro SS, White/Orange, LSR Short Throw, CAI
1998 Trans Am, Red, H/C/I, 3200 CircleD Stall, full suspension
2004 GSXR 1k, Matt Mladin Edition
xXSilencerXx is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 09:30 PM   #22
insidethreat07


 
insidethreat07's Avatar
 
Drives: 2001 Camaro 3.8
Join Date: Jul 2010
Location: Continental Ohio
Posts: 11,010
Quote:
Originally Posted by xXSilencerXx View Post
Exactly, so much cleaner and never has problems. I think I actually got the harness cheaper from Kee Audio. Solder all the corresponding colors together and it's good to go.

Hope the dude can fix it. Probably missed the orange wire or something IIRC.
I had to look up what IIRC ment
__________________
2001 Camaro 3.8 V6
Berger Panel, Cardinal Red Camaro Rear Insert, 10 Spoke SS Wheels, Bowtie Center Caps, BMR Shock Tower Brace, Air Silencer Delete, SLP Lid, K&N Air Filter, Whistler/BLS Headlights, Eaton Limited Slip, UMI Rear LCAs PHB & SFCs, Nitto 555s/Nitto 555R, Flowmaster Axle Back Exhaust, Pacesetter Mid-Tube Headers & Y-Pipe, 3'' Exhaust, SS Front & Rear Sway Bars, !EGR, !Cat, Poly Bump Stops, Custom Ash Tray Switches, SJM Line Lock Kit, SLP Fan Switch



insidethreat07 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 10:14 PM   #23
dmginc


 
dmginc's Avatar
 
Drives: 14 Camaro 1LS AGM
Join Date: Mar 2011
Location: Long Island, NY
Posts: 3,357
Quote:
Originally Posted by insidethreat07 View Post
I had to look up what IIRC ment
__________________

CAI Cold Air Intake, BMR Strut Tower Brace, BMR 1.2" Lowering Springs
Gen5DIY Fog Lights, Big Worm Third Brake Light/Side Marker Tint (Charcoal)
GTS Tail Light Covers, Purple Under Hood Lighting
Magnaflow Resonated X-Pipe w/ Muffler Delete
Black Plasti Dipped Wheels, Z/28 Spoiler
dmginc is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2011, 10:15 PM   #24
insidethreat07


 
insidethreat07's Avatar
 
Drives: 2001 Camaro 3.8
Join Date: Jul 2010
Location: Continental Ohio
Posts: 11,010
Quote:
Originally Posted by dmginc View Post
__________________
2001 Camaro 3.8 V6
Berger Panel, Cardinal Red Camaro Rear Insert, 10 Spoke SS Wheels, Bowtie Center Caps, BMR Shock Tower Brace, Air Silencer Delete, SLP Lid, K&N Air Filter, Whistler/BLS Headlights, Eaton Limited Slip, UMI Rear LCAs PHB & SFCs, Nitto 555s/Nitto 555R, Flowmaster Axle Back Exhaust, Pacesetter Mid-Tube Headers & Y-Pipe, 3'' Exhaust, SS Front & Rear Sway Bars, !EGR, !Cat, Poly Bump Stops, Custom Ash Tray Switches, SJM Line Lock Kit, SLP Fan Switch



insidethreat07 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2011, 11:15 PM   #25
xXSilencerXx
Butter Bar!
 
xXSilencerXx's Avatar
 
Drives: 2011 SS, 1998 Trans Am
Join Date: Dec 2010
Location: Patrick AFB, FL
Posts: 1,360
Quote:
Originally Posted by insidethreat07 View Post
I had to look up what IIRC ment

It's all good, took me forever to figure out IMO and AFAIK.
__________________
2011 Camaro SS, White/Orange, LSR Short Throw, CAI
1998 Trans Am, Red, H/C/I, 3200 CircleD Stall, full suspension
2004 GSXR 1k, Matt Mladin Edition
xXSilencerXx is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2011, 01:22 PM   #26
Bulldogwinters
SS #2431
 
Bulldogwinters's Avatar
 
Drives: 2001 Pewter Camaro SS
Join Date: Jul 2009
Location: Missoula, MT
Posts: 1,224
Quote:
Originally Posted by dmginc View Post
does your stereo get louder as you accelerate? lol!
actually yes.. but it always has, neat little feature

I got everything fixed up yesterday, it's installed CORRECTLY now lol
__________________

2001 SS Lid, LT's, 3" Y to 4" Borla XR-1 dumped, LCA, LCA Brackets, Dbl. Adj. Panhard, Subframe Connectors, Shock Tower Brace, Eibach Prokit, Eddlebrock Shocks, C6 ZR1 Wheels 18x9.5
Bulldogwinters is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2011, 06:43 PM   #27
ya boy willz

 
ya boy willz's Avatar
 
Drives: 2011 IOM LS, 2011 CGM LS
Join Date: Oct 2010
Location: Orlando, Fl
Posts: 836
Quote:
Originally Posted by Bulldogwinters View Post
actually yes.. but it always has, neat little feature

I got everything fixed up yesterday, it's installed CORRECTLY now lol
Good to hear
__________________
2011 IOM LS - Drag DR 19s 18x7.5, Projector/Halo Fogs, Blacked out Gills, Red Calipers, Factory Spoiler, 15% Tint

2011 CGM LS- Injen CAI, Vmax Ported TB, Vmax Black Ice O'Lator, Carbon Fiber Bowties, Carbon Fiber Gills, Factory Spoiler, Stock SS Exhaust w/ Magnaflow x-pipe welded in & stock muffler delete, Miro 112 18x8.5 +35
ya boy willz is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5th Gen Suspension -- The Book JusticePete Suspension / Brakes / Chassis 151 05-07-2015 06:52 PM
Instrument Panel Dont Work On Hot Days... gadgetguru4life Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 5 03-17-2011 05:15 PM
PWA "The Lounge" DGthe3 Off-topic Discussions 143773 11-06-2010 12:00 PM
*WORST DEALER WORK EVER!!!*look at what they did to my baby* 2SSmeCamaro 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 111 06-15-2010 03:25 PM
FAT32 40GB Portable HD Didn't Work Embalmer Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 26 05-07-2009 01:09 AM


All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.