Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Redline Goods
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Off-topic Discussions

Off-topic Discussions Discuss any off-topic subjects with other members.

Reply
 
Thread Tools
Old 11-19-2007, 12:44 AM   #1
TAG UR IT
www.Camaro5store.com
 
TAG UR IT's Avatar
 
Drives: 2014 ZL1 #705
Join Date: Jul 2006
Location: SA, Texas
Posts: 26,298
Vista and Limewire

Can anyone help me....this is driving me nuts. For some reason, I can't connect to limewire. Everytime it begins loading, it gets to 12% saying (loading HTML engine) and it locks up. I haven't a clue what to do. I never had this problem w/ XP.

Any ideas? My windows updates are current. I've uninstalled and reinstalled. My firewall says limewire is allowed.
TAG UR IT is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2007, 01:02 AM   #2
Mindz
E.B.A.H.
 
Mindz's Avatar
 
Drives: you wild...
Join Date: Mar 2007
Location: In the happy padded room wearing a jacket that makes me hug myself...
Posts: 18,179
HP wins again. =P
__________________
Blue Rush, 2010 SS [Car of the Week 3/22/2010] Traded in on...ZLZBUBB, 2013 ZL1
Mindz is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2007, 09:47 AM   #3
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 1LE
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 25,787
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
You're using IE 6 or 7?
I'll try at home (I, too, have vista)...
But the OS itself has never prevented me from loading a site. It's either your browser, or maybe Limewire itself is having difficulties...
__________________
"Keep the faith." - - Read Before You Post.
SIGN UP for 2014 Camaro5 HPDE @ Gingerman Raceway!
Mr. Wyndham is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2007, 10:47 AM   #4
Mindz
E.B.A.H.
 
Mindz's Avatar
 
Drives: you wild...
Join Date: Mar 2007
Location: In the happy padded room wearing a jacket that makes me hug myself...
Posts: 18,179
I'm having trouble actually using limewire on this laptop which has xp. I think limewire is just having difficulties.
__________________
Blue Rush, 2010 SS [Car of the Week 3/22/2010] Traded in on...ZLZBUBB, 2013 ZL1
Mindz is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2007, 03:18 PM   #5
acscamarochick06
Chevrolet Enthusiast
 
acscamarochick06's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro SS ;)
Join Date: Jun 2006
Location: Bowling Green, Kentucky
Posts: 807
It did it to me when I first tried downloading it, and I restarted my computer then used Firefox instead of IE. Maybe that will work??
__________________
acscamarochick06 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2007, 10:17 PM   #6
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 1LE
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 25,787
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
For 90% of sites. I completely reccomend Mozilla Firefox.
And as a staple, I also recommend "NoScript"; an add-on for firefox. It blocks all Java-script unless authorized by you, at which point it will remember you authorized it next time you visit.

This means that any potential spyware, or viruses embedded into a site, will not be activated. And most of the time you don't need to even enable java to view the meat and potatoes of the site
Just a thought, TAG...
__________________
"Keep the faith." - - Read Before You Post.
SIGN UP for 2014 Camaro5 HPDE @ Gingerman Raceway!
Mr. Wyndham is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 05:12 AM   #7
stovt001


 
stovt001's Avatar
 
Drives: 2006 Cobalt, 2004 Taurus wagon
Join Date: Oct 2007
Location: California
Posts: 3,817
Firefox works well for almost every site I've visited. There are only a few where certain things don't work. And it is very secure. No viruses, no spyware, my computer still runs like new.
stovt001 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 06:45 PM   #8
acscamarochick06
Chevrolet Enthusiast
 
acscamarochick06's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro SS ;)
Join Date: Jun 2006
Location: Bowling Green, Kentucky
Posts: 807
Quote:
Originally Posted by Dragoneye View Post
For 90% of sites. I completely reccomend Mozilla Firefox.
And as a staple, I also recommend "NoScript"; an add-on for firefox. It blocks all Java-script unless authorized by you, at which point it will remember you authorized it next time you visit.
thanks for the info, I'll definitely have to try the NoScript out!
__________________
acscamarochick06 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 10:10 PM   #9
Mr. Wyndham
I used to be Dragoneye...
 
Mr. Wyndham's Avatar
 
Drives: 2014 Camaro 1LE
Join Date: Jan 2007
Location: Buffalo, NY
Posts: 25,787
Send a message via AIM to Mr. Wyndham
I will say this, it's a pain in the ass to begin with. Because you have to authorize all the sites you need to get into. Like this one

If a site doesn't seem to be working properly, and you need it to, check and make sure NoScript is letting the java through.

BUT I digress . TAG, did you ever get Limewire to work?
__________________
"Keep the faith." - - Read Before You Post.
SIGN UP for 2014 Camaro5 HPDE @ Gingerman Raceway!
Mr. Wyndham is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 10:41 AM   #10
TAG UR IT
www.Camaro5store.com
 
TAG UR IT's Avatar
 
Drives: 2014 ZL1 #705
Join Date: Jul 2006
Location: SA, Texas
Posts: 26,298
Naw...not yet. And I don't want to change my browser. I'm running the latest of Windows Vista and IE ? Couldn't tell ya the type or version. But, this only started when I upgraded to the new computer. Every other program I've tried has run just fine. I found a couple of troubleshooting sites for my exact problem. The only reason it hasn't been fixed is because I've been out of town and hand't had the time. Here's one trouble shooting site I found. My windows is completely up to date and all downloads are current. I need to continue w/ Java to make sure that's all good.

http://www.gnutellaforums.com/window...ng-should.html
TAG UR IT is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.