Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Flowmaster Exhaust
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-22-2012, 09:22 AM   #1
lsuguy
 
lsuguy's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS
Join Date: May 2011
Location: Baton Rouge, LA
Posts: 361
Mirror Tap for Radar Detector Help

Can anyone clarify which color wires to tie into on a 2011? I tried using the colors explained in this DIY

http://www.camaro5.com/forums/showth...ight=Valentine

But using those colors won't turn the detector on. I found a switched power and a ground but it turns the detector off when I go in reverse and is overall acting weird.

Thanks for any help you can provide!
lsuguy is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 02:56 PM   #2
Camaroshark

 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS RJT, 6speed
Join Date: May 2011
Location: South Florida
Posts: 881
Timely post! I referenced it and installed the blend mount and mirror tap this morning !
__________________
2010 Camaro 2SS/RS, LS3 - 6 speed. Mods, Magnaflow exhaust with resonator delete. Subthump 12" stealth box subwoofer kit, Kicker 400 mono amp, JL XD 400/4 amp.
Camaroshark is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 04:11 PM   #3
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,700
Quote:
Red wire inserted into back of bracket into existing red wire slot next to Green wire, it's hard to see but there are two red wires in this slot.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 08:38 PM   #4
lsuguy
 
lsuguy's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS
Join Date: May 2011
Location: Baton Rouge, LA
Posts: 361
Something is screwy then because when I use those colors I get nothing. The red wire does read 12v when I ground to the chassis but not getting a ground on the wire the DIY references....
lsuguy is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 09:07 PM   #5
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,700
Quote:
Originally Posted by lsuguy View Post
Something is screwy then because when I use those colors I get nothing. The red wire does read 12v when I ground to the chassis but not getting a ground on the wire the DIY references....
then just ground to the chasis. That's what I did when I installed mine.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2012, 10:35 PM   #6
Camaroshark

 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS RJT, 6speed
Join Date: May 2011
Location: South Florida
Posts: 881
Quote:
Originally Posted by lsuguy View Post
Something is screwy then because when I use those colors I get nothing. The red wire does read 12v when I ground to the chassis but not getting a ground on the wire the DIY references....
First time I did it I got nothing too. Had to make sure I pushed in far enough to make contact. As soon as I dId I got power! Zip tied it and boom.
__________________
2010 Camaro 2SS/RS, LS3 - 6 speed. Mods, Magnaflow exhaust with resonator delete. Subthump 12" stealth box subwoofer kit, Kicker 400 mono amp, JL XD 400/4 amp.
Camaroshark is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2012, 07:02 AM   #7
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,700
Quote:
Originally Posted by Camaroshark View Post
First time I did it I got nothing too. Had to make sure I pushed in far enough to make contact. As soon as I dId I got power! Zip tied it and boom.
I've had that problem before. I just solder everything now. Takes about the same time and I know it's a solid connection.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.