Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
ADM PERFORMANCE
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 04-28-2012, 09:51 PM   #1
Treed
 
Drives: IOM 1LT camaro
Join Date: Mar 2012
Location: Ohio
Posts: 40
Bluetooth

Okay Im lost! When my phone rings all I have to do is push the button on my steering wheel and it answers my phone....Well all of the sudden it doesnt work? When my phone rings my phone lights up with the person calling but on my screen were the radio is it shows my phone number? And when I go to answer it nothing happens and when I push the button again it says call ended. I tryed to re-sync the bluetooth but still the same thing happened. Whats going on, any idea? Thanks!
Treed is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2012, 09:52 PM   #2
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,700
are you hitting the top or bottom part of the button when you answer your phone?
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2012, 10:08 PM   #3
Treed
 
Drives: IOM 1LT camaro
Join Date: Mar 2012
Location: Ohio
Posts: 40
Top the one to answer the call. Not sure if it has anything to do with it but the last call I got was from onstar trying to complete my account and I hung up. Not sure if the effected anything, but since then its not worked.
Treed is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 04:46 PM   #4
Treed
 
Drives: IOM 1LT camaro
Join Date: Mar 2012
Location: Ohio
Posts: 40
Hmmm so Chevy, Onstar and the dealer all basically said they dont know. They all say to delete it and re-connect the phone but it still doesnt work and I told them that. So now I have to take it to the dealer so they can look at it which I have no idea when Ill get a chance to do that. Gah!
Treed is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 05:15 PM   #5
craigk777
 
craigk777's Avatar
 
Drives: 2013 Summit White 2SS/RS
Join Date: Nov 2009
Location: Pa
Posts: 228
Mine is pretty much doing the same thing. It drives me nuts. I thought it was just my phone.
__________________
craigk777 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 05:47 PM   #6
RallyYellow11
 
RallyYellow11's Avatar
 
Drives: 2010 CGM LT M6
Join Date: Jun 2011
Location: Yelm, Washington
Posts: 177
It could be the phone. Had a similar problem. Just popped out the battery on the phone for a few and then put it back in, worked fine after that.
__________________
Yes, I do realize my user name is RallyYellow and I drive a CGM.
RallyYellow11 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2012, 06:33 PM   #7
Treed
 
Drives: IOM 1LT camaro
Join Date: Mar 2012
Location: Ohio
Posts: 40
Yea so I'm taking it to the dealer Friday so they can reprogram it! Blah.
Treed is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2013, 12:02 PM   #8
imcamccoy
 
imcamccoy's Avatar
 
Drives: SS1
Join Date: Apr 2012
Location: El Cajon
Posts: 4
Is there a way to turn off the call ended confirmation? (Especially annoying when getting turn-by-turn directions using a mapping application with out other audio source turned on.)


(Not sure if this was the correct thread to follow, but seemed like the best choice)
imcamccoy is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.