Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums -
Solo Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Thread Tools
Old 04-30-2012, 08:50 PM   #1
jsharp's Avatar
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS Black w/ IOM
Join Date: Oct 2008
Location: Ar
Posts: 2,329
Air bag service light.

Its on everytime i start the car now. It comes on and off several times during a 30 minute drive. The other day it kept beeping and would not clear off the display. Anyone else had problems with this? I do have my noweeds hooked up under driver seat and if memory serves me correctly it shares a power wire that relates to air bag? So any help would be great until i can get it checked out
Livernois Motorsports: Maggie 2300 7psi, Livernois 2C cam/L99 to LS3 Conversion, Ported TB, Rotofab w/adm race scoop, adm trans cooler,Kooks headers no cats, Kooks 3" exhaust. METCO breather. Precision 2400 Vigilante TC. Eibach Lowering Springs & Swaybars. BMR Trailing arms, BMR Rear Cradle Bushings, BMR Toe Rods, BMR Differential bushings. Vossen CV3 20's w/ 305 Nitto 555R@25psi. Zl1 front bumper. OE Zl1 Hood and matte black insert. 556RWHP/500RWTQ L99
jsharp is offline   Reply With Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.