Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vector Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-05-2012, 11:24 PM   #1
otter
 
otter's Avatar
 
Drives: Eastbound and Down
Join Date: May 2012
Location: Nor Cal
Posts: 552
Temperature display

Hi,
I just bought a 2012 1LT with the C&C kit. The outside temperature display seems to be stuck at 64 degrees. I thought it was broken, but a dashboard picture in the "getting to know your Camaro manual" shows the temperature at 64 degrees, do I need to turn something on to get the display to work?

I can't find anything on iit in the owners manual.

Thanks,
otter is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 09:25 AM   #2
lionofjudea
 
Drives: 2012 Camaro 1LT
Join Date: Apr 2012
Location: McAlisterville,Pa
Posts: 25
Quote:
Originally Posted by otter View Post
Hi,
I just bought a 2012 1LT with the C&C kit. The outside temperature display seems to be stuck at 64 degrees. I thought it was broken, but a dashboard picture in the "getting to know your Camaro manual" shows the temperature at 64 degrees, do I need to turn something on to get the display to work?

I can't find anything on iit in the owners manual.

Thanks,
I got a 1LT @ 3 weeks ago and never had to do anything to get it to work.....Now with me saying that word "work" does not mean that it works right. I think it's off a few degrees.
Dave
lionofjudea is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 10:45 AM   #3
cmore
 
cmore's Avatar
 
Drives: 2011 Victory Red Auto 2SS
Join Date: Aug 2010
Location: West Tn
Posts: 629
I would visit the dealer. Sounds like something is a miss.
cmore is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 12:20 PM   #4
VR Baron
SoCal Camaro5 Race Team
 
VR Baron's Avatar
 
Drives: 2012 VR 2SS RS M6
Join Date: Mar 2010
Location: SO CAL
Posts: 13,071
Mine works. At the track yesterday it read 65 even though it was 80 as the car was sitting alot. Once moving on the street it read correctly. Camry is the same way, seems you need to be driving awhlie to have it read right.
__________________
#1 car 2010 Black 2LTRS 1/28/10-10/15/11, 17900 miles
#2 car 2012 Red 2SSRS 10/15/11-
Mods: Outlaw Axelback & J Pipes/Heritage&Stillen Grill/Halltech CAI/Apex Scoop,Washer Bottle/OEM Strut Tower Brace/VMax T/B/ G.M. Blade Spoiler/SLP Splitter/TSW Nurburgring wheels & Michelin Super Sport tires/JBA Shorty Headers,HiFlow cats & tune/Remote Clutch resovoir/ Pedders Supercar coilovers and Pedders 27mm/32mm ZL1 Spec sway bars / Whiteline craddle Inserts & Upper rear arm bushes/ 416/414 RW HP/TQ
VR Baron is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 02:21 PM   #5
jeepguy_1980

 
jeepguy_1980's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1SS
Join Date: May 2010
Location: Newport News
Posts: 1,311
The temp display sensors only poll every so often, and do not poll when the car is stopped, because you have all of the heat under the hood that will cause it to be inaccurate.
jeepguy_1980 is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2012, 11:12 PM   #6
otter
 
otter's Avatar
 
Drives: Eastbound and Down
Join Date: May 2012
Location: Nor Cal
Posts: 552
Thanks for the information.
otter is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.