Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
autoguy
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-09-2012, 02:03 AM   #1
Frid


 
Frid's Avatar
 
Drives: '11 Camaro 2SS/RS LS3
Join Date: Jan 2012
Location: Lexington, SC
Posts: 3,567
Horrible way to return from overseas.....CEL!

So I got back tonight and decided to take the car for a spin. No sooner after I pulled out of the garage the CEL came on....turned the car off and still was on after restarting. Feels like it is kind of surging after start up. Have an appointment with Vengeance and have a Throttle body coming in and this shit happens. Anyone have a similar issue?
__________________
Frid is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2012, 06:25 PM   #2
GearHeadPeter
US Navy Vet
 
GearHeadPeter's Avatar
 
Drives: 2011 2LT/RS, 65 Mustang GT Fastback
Join Date: Oct 2009
Location: Gilbert, AZ
Posts: 1,560
Have you tried disconnecting the battery for a few hours as that will clear most errors. You could also take it to Autozone and have them scan it and reset it, just a thought.

Thanks for your service.
__________________
2011 - 2LT/RS - RY, A6, Gray Interior - Team LLT:
3rd Camaro on this forum to have a Mylink installed. Installation by GEN5DIY, Heritage Grill, Lloyds Premium Ebony Camaro RS floor mats, Empire Billet Camaro Black sill plates, AAC: LED footwell & interior lighting, Rear Courtesy Lights, LED side markers/turn signals, Plasma P13W DRl bulbs, Formula 1 Pinnacle Series tint, Roto-Fab Yellow CAI & Fuse cover, Technostalgia Afterburner LED taillights, EmblemPros custom V6 hydrocoated carbon fiber/RY engine cover, Pfadt Sport sway bars, Ofer's Backup Camera, and full Brembo brake conversion.
GearHeadPeter is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 01:04 AM   #3
Frid


 
Frid's Avatar
 
Drives: '11 Camaro 2SS/RS LS3
Join Date: Jan 2012
Location: Lexington, SC
Posts: 3,567
Yeah I did both. Went to autozone and it said it was running lean (it kinda sputtered on the cold start so I thought it was a burn O2 sensor or missing). After I started it at the dealership, the light went away and hasnt been on since. They told it me it was a false code or something that happens sometimes with the computers on these cars. It has been running fine.
__________________
Frid is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 09:37 AM   #4
TooCool5
Resident Gearhead
 
TooCool5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LS 3.6 LLT V6 325 HP
Join Date: May 2009
Location: Central CT
Posts: 3,619
If it has been sitting for a while it is bad fuel.
Could be moisture in the tank, try a fuel conditioner to clean it out.
__________________
2010 Camaro Auto, Inferno Orange, Titanium Interior, Gearhead Wheels AIRAID CAI
TooCool5 is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2012, 03:20 PM   #5
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,826
I'm happy that the light went away when you went to the dealership. If you have any other repeat concerns, please let me know, and I will do my best to address them.

All the best,

Brandon
Chevrolet Customer Service
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2012, 05:41 PM   #6
Frid


 
Frid's Avatar
 
Drives: '11 Camaro 2SS/RS LS3
Join Date: Jan 2012
Location: Lexington, SC
Posts: 3,567
Thank you for the input everyone. Car has been running like a champ since I got back. No problems out of it at all.
__________________
Frid is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.