Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
BeckyD@RodgersChevrolet
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-10-2012, 07:12 PM   #1
sb101985
 
sb101985's Avatar
 
Drives: 2011 2LT RS Yellow w/Black Stripe
Join Date: Sep 2011
Location: Evansville, IN
Posts: 16
New Subs installed!

Finished my sub install today, and I wanted to show it off.


sb101985 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 07:20 PM   #2
DJ UNKNOWN
 
DJ UNKNOWN's Avatar
 
Drives: 2011 Red Jewel RS
Join Date: Jul 2011
Location: Indpls, IN
Posts: 560
Looks good bro....and I see your from Indiana too
DJ UNKNOWN is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 08:28 PM   #3
Indy Bumble Bee
 
Indy Bumble Bee's Avatar
 
Drives: Beest
Join Date: Aug 2011
Location: Indy
Posts: 665
looks great!
Indy Bumble Bee is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 08:39 PM   #4
Steve@Subthump
 
Steve@Subthump's Avatar
 
Drives: 2011 2SS IOM Vert
Join Date: Aug 2009
Location: Indiana
Posts: 1,077
That emblem is a good idea and looks killer there. I think I have some of those pre-cut. I may have to offer it as an option with the box.
Steve@Subthump is online now   Reply With Quote
Old 05-10-2012, 08:59 PM   #5
sb101985
 
sb101985's Avatar
 
Drives: 2011 2LT RS Yellow w/Black Stripe
Join Date: Sep 2011
Location: Evansville, IN
Posts: 16
Thanks! I replaced all the other "Camaro" emblems with the black script emblem from Emblem Pros, so I figured it would look good on the box. The box is definitely high quality, and the install was by far the easiest I have ever done with the Subthump harness and the battery in the trunk. Thanks for the great products Steve! Now that I have the subs I realize just how inferior the stock Boston is, so it looks like I'll be upgrading at least the amplifier for the mids and highs next.
sb101985 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 12:07 AM   #6
OHIOSS
Russ
 
Drives: Yukon Denali, Charger, CamaroSS
Join Date: Jun 2009
Location: Ohio
Posts: 2,271
Send a message via AIM to OHIOSS
Wow very nice! Did you replace your head unit or keep the factory stereo? How many watts is your amp?

Russ
OHIOSS is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 06:52 AM   #7
sb101985
 
sb101985's Avatar
 
Drives: 2011 2LT RS Yellow w/Black Stripe
Join Date: Sep 2011
Location: Evansville, IN
Posts: 16
I'm still using the factory head unit. The amplifier I used is the Kicker ZXS1000.1. The certification sheet that came with it said 1058W RMS power.
sb101985 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 10:20 AM   #8
DarrenRD
 
Drives: 2012 Camaro SS
Join Date: Apr 2012
Location: Eaton Rapids, MI
Posts: 5
That looks awesome, great job.
DarrenRD is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2012, 11:03 AM   #9
Iwantone2
Voice Of The Voiceless
 
Iwantone2's Avatar
 
Drives: CGM 1SS RS
Join Date: Feb 2009
Location: OC Cali
Posts: 9,731
Show-off...


J/k, looks good!!
__________________
Iwantone2 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.