Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Fabberge
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-12-2012, 01:30 PM   #1
Blue Bandit
 
Blue Bandit's Avatar
 
Drives: 2010 2LT RS AQUA BLUE
Join Date: Nov 2009
Location: Omaha
Posts: 440
Ipod Keeps indexing?

everytime I start the car the ipod index's to the same song. Driving me nuts why is it doing this??
__________________
Blue Bandit is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 01:35 PM   #2
NewDivide
NewDivide
 
NewDivide's Avatar
 
Drives: SW '13 1SS/RS & '12 Honda CRV
Join Date: Jan 2011
Location: South East, Mass
Posts: 765
My Nano does it. Takes like 45 seconds before you can move it. But....my iPod Classic doesn't do it. Odd.
__________________
NewDivide is online now   Reply With Quote
Old 05-12-2012, 02:56 PM   #3
slick rick
SoCal Mayhem
 
slick rick's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1SS/RS
Join Date: Aug 2008
Location: Foothill Ranch, CA
Posts: 5,447
1. Is the song the first title alphabetically?
2. What ipod are you using?
3. What version PDIM do you have? (Plug in device to USB port and then press and hold Menu button and you will see the hardware/software version)

The PDIM treats some of the older iPods as flash drives so it has to re-index each time the car is turned on. The newer PDIM doesn't take as long to index but I believe still does a "quick" indexing on power up.


Check out this compatibility list for the iPods: http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=98868
__________________
slick rick is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 09:51 AM   #4
Blue Bandit
 
Blue Bandit's Avatar
 
Drives: 2010 2LT RS AQUA BLUE
Join Date: Nov 2009
Location: Omaha
Posts: 440
bump
__________________
Blue Bandit is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 09:55 AM   #5
Sir Nuke
Master of All Things
 
Sir Nuke's Avatar
 
Drives: '10 2LT/RS,'14 Caddy CTS Coupe
Join Date: Jul 2009
Location: Southeast of Houston, Texas
Posts: 15,856
another question.....do you leave your Ipod plugged in the USB port? or do you disconnect it every time you get out of your car?

and most importantly......as Rick ask in #3 above.....this will make a big difference.
__________________
Sir Nuke is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 09:59 AM   #6
Blue Bandit
 
Blue Bandit's Avatar
 
Drives: 2010 2LT RS AQUA BLUE
Join Date: Nov 2009
Location: Omaha
Posts: 440
I do not unplug it I had an older version Nano in there and it never did it, Now I have a 4-5 Gen and it does it from time to time, not sure on the PDIM
__________________
Blue Bandit is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.