Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Grabiak Performance Center
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-27-2012, 08:10 PM   #1
IC1Patton
 
IC1Patton's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2011
Location: chesapeake va
Posts: 74
poping sound

I had a b/a system but i have replaced the factory amp and speakers useing the sub-thump harness and now there is a poping sound coming from the speakers and i cant figure out why so any help would be great
__________________
"It is foolish and wrong to mourn the men who died. Rather we should thank God that such men lived." - General George S. Patton
IC1Patton is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2012, 08:34 PM   #2
Kevinshawnm
Biggz
 
Drives: 2010 Camaro 2SS L99 Rally Yellow
Join Date: Jul 2011
Location: Richmond, Indiana
Posts: 556
Does it do it all the time, Are they the factory speakers, What amp are you using, Is it bridged?
Kevinshawnm is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2012, 09:08 PM   #3
IC1Patton
 
IC1Patton's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2011
Location: chesapeake va
Posts: 74
yep does it all the time and i have a power acoustic amp and polk DXI series speakers
__________________
"It is foolish and wrong to mourn the men who died. Rather we should thank God that such men lived." - General George S. Patton
IC1Patton is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 10:26 AM   #4
Kevinshawnm
Biggz
 
Drives: 2010 Camaro 2SS L99 Rally Yellow
Join Date: Jul 2011
Location: Richmond, Indiana
Posts: 556
Have you checked the polarity?
Kevinshawnm is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 11:00 AM   #5
IC1Patton
 
IC1Patton's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2011
Location: chesapeake va
Posts: 74
its popping when it shuts off polarity not an issue
__________________
"It is foolish and wrong to mourn the men who died. Rather we should thank God that such men lived." - General George S. Patton
IC1Patton is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2012, 12:11 PM   #6
darkrider01
Aural Assault Vehicle
 
darkrider01's Avatar
 
Drives: 2010 IBM 2SS/RS, 2014 Cruze 1LT/RS
Join Date: Jun 2011
Location: Garner, NC
Posts: 691
You need to read my thread.

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=221935
__________________
My amplifier pop/click/thump solution thread
Power Mods * K&N Typhoon CAI, Flowmaster American Thunder cat-back exhaust, Hurst Short Throw Shifter Visual Mods * Black Phantom Grille Suspension Mods * BC Racing Coilovers * Lakewood Strut Tower Brace
Audio Mods * Stinger SPP 2250 Battery * Pioneer DEX-P99RS * Pioneer AVH-X7500BT * Scosche Dash Kit * 2 - Mosconi AS200.4 * 2 - JL Audio 13W6v2 * Focal 165KRX2 Power (active) * Mosconi Gladen One 240.2 * Rockford Fosgate Power T1692
darkrider01 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 04:25 PM   #7
Kevinshawnm
Biggz
 
Drives: 2010 Camaro 2SS L99 Rally Yellow
Join Date: Jul 2011
Location: Richmond, Indiana
Posts: 556
You mean the turn off thump?
Kevinshawnm is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.