Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Night Owl LED
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-11-2012, 09:21 PM   #1
Flash-SS
 
Flash-SS's Avatar
 
Drives: 2010 2SS Grey/silver stripes
Join Date: Feb 2010
Location: Navarre, FL
Posts: 142
Subthump harness question

I have one of the early Subthump harnesses to hook up an amp/sub to the factory BA stereo. I am in the process of putting in a new line level converter (my amp wouldn't work without one) and I got in a hurry and took the old one out without taking note of which speaker wires went together. I have a red/white stripe, grey/white stripe, solid yellow, and green/white stripe. I haven't been able to locate any instructions anywhere, including the Subthump website, so I would appreciate any help.
__________________
2010 2SS LS3/ Custom painted gunmetal grey with "ghost" silver stripes / Roto-Fab CAI / Skip shift eleminator / Barton short throw shifter / 20% tint / muffler delete / Subthump stealth enclosure with JL Audio 8W7 powered by a JL Audio J2 500.1


Flash-SS is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2012, 11:36 AM   #2
darkrider01
Aural Assault Vehicle
 
darkrider01's Avatar
 
Drives: 2010 IBM 2SS/RS, 2014 Cruze 1LT/RS
Join Date: Jun 2011
Location: Garner, NC
Posts: 695
Is this what you're looking for? Also, did you try a ground loop isolator? Often they will solve the amp-protect issues.

__________________
My amplifier pop/click/thump solution thread
Power Mods * K&N Typhoon CAI, Flowmaster American Thunder cat-back exhaust, Hurst Short Throw Shifter Visual Mods * Black Phantom Grille * 22" T.I.S. 537MS wheels w/ Nitto INVO rubber Suspension Mods * BC Racing Coilovers * Lakewood Strut Tower Brace Audio Mods * Stinger SPP 2250 Battery * Pioneer DEX-P99RS * Pioneer AVH-X7500BT * Scosche Dash Kit * 2 - Mosconi AS200.4 * 2 - JL Audio 13W6v2 * Focal 165KRX2 Power (active) * Mosconi Gladen One 240.2 * Rockford Fosgate Power T1692
darkrider01 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2012, 09:31 PM   #3
Flash-SS
 
Flash-SS's Avatar
 
Drives: 2010 2SS Grey/silver stripes
Join Date: Feb 2010
Location: Navarre, FL
Posts: 142
Quote:
Originally Posted by darkrider01 View Post
Is this what you're looking for? Also, did you try a ground loop isolator? Often they will solve the amp-protect issues.

That should help, thanks. Basically I had to cut the RCA female ends off of the harness and use the wires as speaker wires into a line level converter. I have a JL Audio amp and for whatever reason it just wouldn't work without the converter. It would come on, just no sound would come out. I used a cheap converter that lasted about a year, now I'm putting in an Audio Control LC2i.
__________________
2010 2SS LS3/ Custom painted gunmetal grey with "ghost" silver stripes / Roto-Fab CAI / Skip shift eleminator / Barton short throw shifter / 20% tint / muffler delete / Subthump stealth enclosure with JL Audio 8W7 powered by a JL Audio J2 500.1


Flash-SS is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.