Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Tower Decals
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-01-2012, 11:00 PM   #1
speeddemon69
 
Drives: 2012 45th anniversary
Join Date: Mar 2012
Location: texas
Posts: 252
Exclamation finally putting a system

ok where can i get the BA adapter/harness thing to connect an aplifier?? im installing it tomorrow if possible unles i can find the site with the harness/adapter. i really dont want to re wire the whole car cause itll be a pain in the a**. so if some one could help it would be highly appreciated. the quicker i can order the quicker i can put it on and suggestions would be nice
speeddemon69 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 08:15 AM   #2
darkrider01
Aural Assault Vehicle
 
darkrider01's Avatar
 
Drives: 2010 IBM 2SS/RS, 2014 Cruze 1LT/RS
Join Date: Jun 2011
Location: Garner, NC
Posts: 685
SubThump sells the harnesses. I'm not sure if anyone else sells them.
__________________
My amplifier pop/click/thump solution thread
Power Mods * K&N Typhoon CAI, Flowmaster American Thunder cat-back exhaust, Hurst Short Throw Shifter Visual Mods * Black Phantom Grille Suspension Mods * BC Racing Coilovers * Lakewood Strut Tower Brace
Audio Mods * Stinger SPP 2250 Battery * Pioneer DEX-P99RS * Pioneer AVH-X7500BT * Scosche Dash Kit * 2 - Mosconi AS200.4 * 2 - JL Audio 13W6v2 * Focal 165KRX2 Power (active) * Mosconi Gladen One 240.2 * Rockford Fosgate Power T1692
darkrider01 is online now   Reply With Quote
Old 07-04-2012, 02:57 PM   #3
speeddemon69
 
Drives: 2012 45th anniversary
Join Date: Mar 2012
Location: texas
Posts: 252
So I decided to just add subwoofer and when I finished the install my driver window would not go up and I keep.getting the message to open and close the window. any help
speeddemon69 is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2012, 03:06 PM   #4
Pur3vil
 
Drives: 2010 ABM 2SS/RS M6
Join Date: Jun 2009
Location: West Chester, Ohio
Posts: 86
I had that too. The window indexing needs reseg by opening and closing the window fully. It should be fine after that.
Pur3vil is online now   Reply With Quote
Old 07-04-2012, 03:19 PM   #5
speeddemon69
 
Drives: 2012 45th anniversary
Join Date: Mar 2012
Location: texas
Posts: 252
I tried that but it won't go.up at all its stuck. I took everything off and it worked but the display still shows that
speeddemon69 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.