Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-07-2012, 05:34 PM   #1
midnightz/28
Account Suspended
 
Drives: 2010 2SS/RS, 1981 Z/28,
Join Date: Jan 2011
Location: street near you!
Posts: 139
coded po700 & po716

Last night I took my car to the track and it did not go the way I expected it too. First off the trans temp was running higher than normal. It was about 195-200. Not too bad due to the hot Texas weather. We were in the staging lanes just idling. All of a sudden it felt like it was taken out of gear and put back in (you know that little nudge). Cel on but it seemed to be running fine. Made a pass and I can not tell you how it felt, sorry I wasn't driving. But I think it was doing okay the pass wasn't what the car should run but it made it down the track. So then I drove it and when I got up to make a pass. I noticed that it did not change gears intact it was stuck in I'm not sure what gear but it wasn't 1st. I believe that it was in 3rd but don't don't know for sure. I tried to manually change the gears. Nothing happened except the s for sport was flashing. Onstar gave me the codes that I'm asking about. Does anybody have any insight on this?
midnightz/28 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.