Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Members Area > Camaro Fest Discussions > 2012 Camaro5 Fest (III)


Reply
 
Thread Tools
Old 08-08-2012, 02:41 PM   #18
HDRDTD


 
Drives: 2013 Triple Black ZL1 Vert M6 ECF
Join Date: Mar 2011
Location: Trenton, Michigan
Posts: 4,953
Golly, now even MORE people are going to see pictures of Sam's rear end.

Does your mother visit this site Sam?????
HDRDTD is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 02:46 PM   #19
hunterv6
Always bet on Black
 
hunterv6's Avatar
 
Drives: 2011 turbo LS, 2012 f 150,
Join Date: Nov 2010
Location: Concord Nc
Posts: 1,982
Quote:
Originally Posted by HDRDTD View Post
Golly, now even MORE people are going to see pictures of Sam's rear end.

Does your mother visit this site Sam?????
Lmao. Glad everything work out.
__________________
<font color=#0066cc>http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=283263</font>
hunterv6 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 07:04 PM   #20
CamaroGirl5
www.webnmoore.com
 
CamaroGirl5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS LS3 M6
Join Date: Sep 2011
Location: Chesterfield, MI
Posts: 171
The spider gears failed...NOT the 3.91 gear...the chunks from the spider gears then grenaded the rest inside...I love this gear, makes a big difference in the car...it feels like a slug without it right now (still have the loaner 3.45 rear end in)...as far as what I am going to do, I am going to re use my case and put a new 3.91 in and a Eaton TruTrak inside it for now...then eventually I am going to upgrade to a 9 inch or hammerhead or gforce, etc, not sure what one yet.

Quote:
Sorry to hear about breaking it, looks like your first pass was with me.
My 1st pass sucked, I wasnt ready for the light and didnt get a launch at all, and then when I tried to shift into 4th my trans grinded me out so I got outta it and just coasted thru the finish line, hoped my 2nd pass would be better, but it wasnt haha! My trans is a whole other problem!
__________________
CamaroGirl5 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2012, 07:52 PM   #21
camaro4mybday
"Camaro Joe"
 
camaro4mybday's Avatar
 
Drives: 2010 SILVER ICE 2LT/RS CAMARO
Join Date: Feb 2010
Location: long island ny
Posts: 2,351
Send a message via AIM to camaro4mybday
glad to see there was alot of people who helped out those who needed at the fest


for a new rear id go with lpe 9.5 rear they put some sick power threw theres
camaro4mybday is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 02:22 AM   #22
CamaroGirl5
www.webnmoore.com
 
CamaroGirl5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS LS3 M6
Join Date: Sep 2011
Location: Chesterfield, MI
Posts: 171
Yea I am thinking about the LPE one too...decisions decisions
__________________
CamaroGirl5 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 04:29 AM   #23
1COR.1:18
Whosoever Will
 
1COR.1:18's Avatar
 
Drives: 2010 1LT Victory Red
Join Date: Dec 2010
Location: Eastpointe
Posts: 578
Quote:
Originally Posted by RPM Transmissions View Post
Glad to hear you made it home without further issues. Let us know if there is anything else you need.

Jeremy

A big thumbs up and Thank You to RPM Transmisions for all your help in Sam's time of need. YOU GUYS ROCK.
__________________
1COR.1:18 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 05:39 AM   #24
myold88


 
myold88's Avatar
 
Drives: SUMMIT WHITE 2SS/RS CAMARO
Join Date: Feb 2008
Location: Ct.
Posts: 6,466
Quote:
Originally Posted by AngelSpeedFreak View Post
I saw your run, sorry to hear about the breakage....


I saw you also. Thanks for the info/update.
__________________
myold88 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 07:08 PM   #25
BlackCamaroLS
 
Drives: 2011 Camaro LS
Join Date: Jun 2012
Location: Detroit
Posts: 6
Holy crap Sam! You got some real bad luck with the differential! Thats bad! Hope you can get the right parts to withstand that kind of torque for the new rebuild! Saw the youtube video. Wish it didnt happen on ya! Good luck with the rebuild sam! - Joe
BlackCamaroLS is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 08:56 PM   #26
rtcat600man
having FUN now 13.66@101
 
rtcat600man's Avatar
 
Drives: 2010 2LT IOM
Join Date: Nov 2009
Location: Clarkston, Michigan
Posts: 8,785
Quote:
Originally Posted by 1COR.1:18 View Post
A big thumbs up and Thank You to RPM Transmisions for all your help in Sam's time of need. YOU GUYS ROCK.





Sam,

Have you decided on what to do next?
__________________
rtcat600man is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 09:28 PM   #27
MIKnam67
MIC
 
Drives: 2012 SSRS 6sp man Blk
Join Date: Nov 2009
Location: Central FL
Posts: 383
Saw it happen, glad you got back on the road. I have the same rear and love it.
Saw your web site and you can sure drive that thing!
MIKnam67 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 12:39 AM   #28
CamaroGirl5
www.webnmoore.com
 
CamaroGirl5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS LS3 M6
Join Date: Sep 2011
Location: Chesterfield, MI
Posts: 171
Quote:
Originally Posted by MIKnam67 View Post
Saw it happen, glad you got back on the road. I have the same rear and love it.
Saw your web site and you can sure drive that thing!

Thank you

I wish it wouldnt have broken right away...I coulda showed some of these guys a thing or two about drag racing... I love launching and shifting this car!


You have the TrueTrac?

I am excited to see how it feels and holds up...RPM upgraded my bushings to polyurethane also which is a noticeable difference.

and Mike, I am putting in the LPE 3.90 gear, and Eaton TrueTrac and see what happens...if the wheel hop is still there I will downgrade the axles to level 4s instead of level 5s...idk yet
__________________

Last edited by CamaroGirl5; 08-10-2012 at 12:50 AM.
CamaroGirl5 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2012, 12:49 AM   #29
midnighter
Account Suspended
 
Drives: nothing
Join Date: Nov 2010
Location: a hole
Posts: 17,971
Destruction at it's hardest there.
midnighter is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2012, 09:43 PM   #30
CamaroGirl5
www.webnmoore.com
 
CamaroGirl5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS LS3 M6
Join Date: Sep 2011
Location: Chesterfield, MI
Posts: 171
Update: We finally got the old rear end built and installed with the Eaton Truetrac, drove it out of the shop about 100 yards and it let go, wont drive...I am beyond pissed...taking it apart tomorrow to figure out the failure...
__________________
CamaroGirl5 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2012, 05:29 PM   #31
CamaroGirl5
www.webnmoore.com
 
CamaroGirl5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS LS3 M6
Join Date: Sep 2011
Location: Chesterfield, MI
Posts: 171
Figured out the issue, it had nothing to do with the Eaton...sorry for the rash comment, was really upset but I am now! It was an axle issue, but its fixed now!

Breaking in the rear end right now, have about 15 miles on it and play to put a bunch more on later tonight...

The low toned clunk is still there and a little amplified, but I think it was because I changed to polyurethane bushings more than it is the rear end...there is NO gear whine or noise coming from it at all!

I will keep everyone updated, but so far so good! I am scared to launch it for a while tho, because the last few times I launched it I broke something! Axle, spider gears grenaded, etc...Hopefully this set up can handle me until I upgrade to a much bigger/better rear end.

Thank you to Alternative Auto for getting me all back together in time for the Woodward Dream Cruise!
__________________
CamaroGirl5 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Tags
c5fest rear end blown

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.