Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Redline Goods
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro ZL1 Forum - ZL1 Specific Topics

Camaro ZL1 Forum - ZL1 Specific Topics Camaro ZL1 specific topics

Reply
 
Thread Tools
Old 10-01-2012, 07:39 AM   #1
tonyfred

 
tonyfred's Avatar
 
Drives: 2013 ZL1-Victory Red-Auto
Join Date: Mar 2010
Location: Jackson TN
Posts: 811
Mild to Wild...now check engine light is on

I have been using the Mild To Wild exhaust controller for about 5-6 weeks now. It is installed just like the directions specify.
This weekend my check engine light came on.
I punched the blue button and asked for them to run diagnostics. The tech said that there was a problem with the exhaust not performing properly and I need to carry it to the dealer to get it resolved.
Anyone else have any problems like this whether they use the controller or not? I am not saying it has anything to to do with the M2W controller, but I have to wonder since the diagnostics point to the exhaust.
I will disconnect the M2W unit today and see if it makes any difference.
Stay tuned.
__________________

2013 ZL1, Victory Red, Auto, Sunroof
Microfiber Suede Interior, Premium Mats, Cargo Mat
Illuminated Footwell and Cupholders
Chevy MyLink Touchscreen System
tonyfred is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 08:15 AM   #2
ackeight

 
ackeight's Avatar
 
Drives: 10' 2SS/RS
Join Date: Jan 2010
Location: DFW
Posts: 1,320
Get the exact code read at autozone. Most likely a cat inefficiency code which isnt a biggy although I don't know why it would cause that. I'd disconnect the bat and see if it clears it for good.
__________________
ADM tuned 412HP/407RWTQ. Kooks 2" headers w/ cats, ADM race intake, Vmax TB, Pedders XA coilovers and ZL1 sways. 1le clone
ackeight is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 09:26 AM   #3
10forty2
 
10forty2's Avatar
 
Drives: 1992 Chevy K5 Blazer
Join Date: Apr 2011
Location: NC
Posts: 579
Not familiar with the controller you're referring to, but if it's what I think it is, it's probably causing a bad reading in one or more of the O2 sensors in the exhaust stream.
__________________
Love beautiful photos? Please visit:
http://dougloganphotography.zenfolio.com
10forty2 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.