Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JUICEDMOTORSPORTS
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > Camaro ZL1 Forum - ZL1 Specific Topics > Engine | Exhaust | Bolt-On | Drivetrain Modifications

Reply
 
Thread Tools
Old 10-27-2012, 06:04 PM   #1
Mil
 
Drives: 2013 Victory Red w/ automatic #671
Join Date: Jun 2012
Location: The Bat Cave
Posts: 225
ZL1 Start from dead stop, Stumbles are Boggs .. Can't do a burn out.

Traction control turned off, Start from first gear punching the exhilarator car stumbles nearly bogging out .. cant do a burn out.. then picks up and go..


Noticed i have this issue after i did the ecm fuses 5, and 20 pull.. before that my ZL1 could put down the pwr to the rear and smoke em up .. . now i'm regretting i did the fuse pull out of curiosity. I never ran anything less than 93 octane fuel .. i were one of the few people that probably did not need to do the fuse pull but did it anyway out of curiosity.. anyone have any ideas what''s going on.. could it be something else coincidentally that developed after i did the fuse pull could it be have a vacuum leak some where?????
Mil is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2012, 07:47 AM   #2
sammyv
 
sammyv's Avatar
 
Drives: 2013 red Lingenfelter ZL1
Join Date: Apr 2012
Location: zionsville IN
Posts: 553
That's very odd!
sammyv is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2012, 07:49 AM   #3
Scott@Bjorn3D


 
Scott@Bjorn3D's Avatar
 
Drives: Kami, 2013 2SS LS3 Luvin
Join Date: Oct 2008
Location: Eufaula, Alabama
Posts: 6,092
Send a message via MSN to Scott@Bjorn3D
Oh no 5 and 20 on a ZL1 turns on V-6 mode.
Scott@Bjorn3D is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2012, 07:51 AM   #4
Neriah

 
Neriah's Avatar
 
Drives: 2011 2SS/RS
Join Date: May 2011
Location: Brentwood, CA
Posts: 886
How long ago did you do the fuse pull? How many miles on the car since?
__________________
Built By Blu808
LG G6X3 Cam, UD Pully, Rotofab Intake.
Dynatech LT's. Borla ATAK Catback.
Full BMR bushings and suspension.
Neriah is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2012, 12:40 PM   #5
2012ZL1
CaRaHoLiC
 
2012ZL1's Avatar
 
Drives: '12 ZL1,67 Cam,68 Biscayne 427 4 sp
Join Date: Aug 2011
Location: B.C. Canada
Posts: 1,701
mine too
__________________
2012 ZL1
2.55 upper, 10" lower pullies, Innovators west billet hub and sfi balancer, solid blower drive isolator, 50 mm idler kit, full length S/S headers no cats, comp cams custom grind cam, comp roller rocker trunion kit, comp push rods,dual valve springs retainers and locks, Injector dynamics ID850 inectors, Rotofab ZL1 cold air kit, Lingenfelter 160 thermostat, Rotofab intercooler reservoir, stock plugs, LS7 90mm throttle body, GTO clutch reservoir mod, my own custom catch can, Tuning by Jannetty, install by me.
2012ZL1 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2012, 03:09 PM   #6
Guard dog
 
Drives: 2009 CTS V
Join Date: Sep 2012
Location: Outside Memphis
Posts: 8
So it ran well with the fuses. Then you pulled the fuses and you have this issue.
Maybe you should replace the fuses?
Guard dog is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.