Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Fabberge
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-08-2009, 04:33 PM   #1
paulv7260
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS SIM L99
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 299
Bluetooth Echo

Previously I used a 3rd party device for my hands-free calling. No issues.

With the GM Buetooth I am experiencing an echo of my voice that I can hear on the speaker and so can the person I called. I believe that this has something to do with my volume setting but if I reduce the volume I may not be able to hear the person I called.

This has happened on both calls I have made so far.

Any advice other than the obvious - turn the volume down?

Thanks

Paul
__________________
2SS/RS SIM, L99, Black Interior, Sunroof, Polished 20's

Ordered 11/29/2008
Delivered 06/05/2009
VIN 2G1FK1EJ2A9111158
paulv7260 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2009, 04:40 PM   #2
JewelZ
Just Lovin' My Camaro!
 
JewelZ's Avatar
 
Drives: CGM 2LT/RS/AUTO
Join Date: Apr 2009
Location: san antonio, tx
Posts: 1,325
have you disconnected and reconnected it enough... Delete your device from the car, and re-sync it...
__________________
CGM( GRAY 2 tone interior ) 2LT/RS/AUTO

NJHKKM $29,965.00 1EH37 1100 03/28/2009 AFF, B34, DCP, FE9, GBV, LLT, MX0, SGC, UQA, WRS, 2LT

50 YEARS FROM NOW, DON'T YOU WANNA BE ABLE TO LOOK BACK AND SAY YOU HAD THE GUTS TO GET INTO THE CAR!?!?

ORDER STATUS : 6000 as of 08.18.2009. VIN# 33,985!!! His name is 'GOLIATH'!!!

GOT MY CAR!!!! AND I LOVE IT!!!!
JewelZ is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2009, 04:41 PM   #3
JewelZ
Just Lovin' My Camaro!
 
JewelZ's Avatar
 
Drives: CGM 2LT/RS/AUTO
Join Date: Apr 2009
Location: san antonio, tx
Posts: 1,325
sometimes it take time for the bluetooth to adjust to your phone usually not more than a day or 2... how long have you had it connected
__________________
CGM( GRAY 2 tone interior ) 2LT/RS/AUTO

NJHKKM $29,965.00 1EH37 1100 03/28/2009 AFF, B34, DCP, FE9, GBV, LLT, MX0, SGC, UQA, WRS, 2LT

50 YEARS FROM NOW, DON'T YOU WANNA BE ABLE TO LOOK BACK AND SAY YOU HAD THE GUTS TO GET INTO THE CAR!?!?

ORDER STATUS : 6000 as of 08.18.2009. VIN# 33,985!!! His name is 'GOLIATH'!!!

GOT MY CAR!!!! AND I LOVE IT!!!!
JewelZ is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2009, 04:45 PM   #4
paulv7260
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS SIM L99
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 299
Quote:
Originally Posted by JewelZ View Post
have you disconnected and reconnected it enough... Delete your device from the car, and re-sync it...
No. It paired just fine so I left it alone. I'll give it a shot!

Quote:
Originally Posted by JewelZ View Post
sometimes it take time for the bluetooth to adjust to your phone usually not more than a day or 2... how long have you had it connected
A grand total of 2 days.

Paul
__________________
2SS/RS SIM, L99, Black Interior, Sunroof, Polished 20's

Ordered 11/29/2008
Delivered 06/05/2009
VIN 2G1FK1EJ2A9111158
paulv7260 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2009, 06:58 PM   #5
trudawg660

 
Drives: 2006 Dodge Charger / 2SS IOM
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
Posts: 1,642
havent had this problem, the connection is really great for me.
trudawg660 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2009, 07:03 PM   #6
JewelZ
Just Lovin' My Camaro!
 
JewelZ's Avatar
 
Drives: CGM 2LT/RS/AUTO
Join Date: Apr 2009
Location: san antonio, tx
Posts: 1,325
anything change after disconnecting it completely and reconnecting?
__________________
CGM( GRAY 2 tone interior ) 2LT/RS/AUTO

NJHKKM $29,965.00 1EH37 1100 03/28/2009 AFF, B34, DCP, FE9, GBV, LLT, MX0, SGC, UQA, WRS, 2LT

50 YEARS FROM NOW, DON'T YOU WANNA BE ABLE TO LOOK BACK AND SAY YOU HAD THE GUTS TO GET INTO THE CAR!?!?

ORDER STATUS : 6000 as of 08.18.2009. VIN# 33,985!!! His name is 'GOLIATH'!!!

GOT MY CAR!!!! AND I LOVE IT!!!!
JewelZ is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2009, 07:54 PM   #7
paulv7260
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS SIM L99
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 299
Quote:
Originally Posted by JewelZ View Post
anything change after disconnecting it completely and reconnecting?
Haven't got to it yet. I'll try in the AM.

Thanks

Paul
__________________
2SS/RS SIM, L99, Black Interior, Sunroof, Polished 20's

Ordered 11/29/2008
Delivered 06/05/2009
VIN 2G1FK1EJ2A9111158
paulv7260 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 12:22 PM   #8
electropop
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2009
Location: Detroit, MI
Posts: 11
what phone are you using?
electropop is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 04:05 PM   #9
paulv7260
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS SIM L99
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 299
Quote:
Originally Posted by electropop View Post
what phone are you using?
Samsung Blackjack II (AT&T). When I go to the GM Bluetooth site the 2010 Camaro isn't listed so I tried the 2009 Malibu. The BlackJack II is listed for the Malibu but that's no guarantee.

I've tried restarting my phone, deleting the pairing from the car then re-pairing the phone. Still get an echo coming from the speaker. It is an echo of my voice, not the person I called.

Paul
__________________
2SS/RS SIM, L99, Black Interior, Sunroof, Polished 20's

Ordered 11/29/2008
Delivered 06/05/2009
VIN 2G1FK1EJ2A9111158
paulv7260 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 04:45 PM   #10
paulv7260
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS SIM L99
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 299
After doing some digging I think the problem is with my phone. Some people have had the same problem although with different cars.

Thanks

Paul
__________________
2SS/RS SIM, L99, Black Interior, Sunroof, Polished 20's

Ordered 11/29/2008
Delivered 06/05/2009
VIN 2G1FK1EJ2A9111158
paulv7260 is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2009, 06:28 PM   #11
paulv7260
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS SIM L99
Join Date: Oct 2008
Location: Virginia
Posts: 299
Final Word

Documenting my conclusion for anyone that may have a similar problem with a Samsung BlackJack II.

It's the piece-of-sh!t phone. Just tried it with my son's QuickFire and it worked perfectly. I'm running Windows Mobile 6.1 but 6.5 isn't due out for awhile yet. Not sure if there would be a BlueTooth upgrade with that or not.

Will live with it for now then get another phone. Then again I do have 130 On-Star minutes to use.

Thanks to all for your input.

Paul
__________________
2SS/RS SIM, L99, Black Interior, Sunroof, Polished 20's

Ordered 11/29/2008
Delivered 06/05/2009
VIN 2G1FK1EJ2A9111158
paulv7260 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2011, 07:32 AM   #12
dmullen
 
Drives: 2011 RS Camaro convertible
Join Date: Jun 2011
Location: Flowood, MS
Posts: 147
Just set up the bluetooth with the i-Phone 4G and it is doing the echo thing as well.
dmullen is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bluetooth trudawg660 Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 62 05-12-2010 02:00 PM
Bluetooth Gremlins? wooav8tor Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 12 06-05-2009 10:54 AM
GM Training Video - Bluetooth Pairing josh1147 Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 3 02-14-2009 02:20 AM
How does Cell Service Work with OnStar and Bluetooth? 69er Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 5 01-03-2009 01:31 PM
No Bluetooth or USB in 1LT or 1SS? 1_2Many Camaro Price | Ordering | Tracking | Dealers Discussions 1 10-28-2008 07:46 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.