Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums -
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics -- engine and transmission

Thread Tools
Old 12-16-2012, 10:30 AM   #1

willhe64's Avatar
Drives: 2012 45th Vert, 2011 4x4, 9sec Vega
Join Date: Mar 2012
Location: Canada
Posts: 2,103
Torque app not picking up Air/Fuel ratio.

I got a bluetooth obd dongle and the torque pro app for my tablet (Android) everything is great but it is not reading the actual air fuel ratio. Picks up everything else without having to change anything.

does anyone know the PID for this reading?
I feel it only fair to warn you, I have a black belt in CAPS LOCK.
willhe64 is online now   Reply With Quote
Old 12-16-2012, 01:06 PM   #2
grocerygetter's Avatar
Drives: Black on black 2009 C6
Join Date: Jan 2010
Location: 72034
Posts: 3,968
It won't read it. And if it did, it would be commanded ratio, not actual. You need a wideband.
-John S.

2014 GMC CC Z71, 2009 C6 vette (672/639 at the wheel and less than 3300lbs)
2010 Camaro 2ss/rs---SOLD 4/15/14
-654whp with a few cosmetic things, Pfadt suspension, Vortech, CircleD, GPI ss3 vvt bump stick, gears, stuff in between,18" TSW N'rings for drag duty, 20" Forgestar F14s for street.

Thanks to:
Tony@ dv8motoring
rhino@ Gwatney Chevrolet/GPI Jacksonville AR
TCAudio in Benton AR
grocerygetter is offline   Reply With Quote

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 11:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.