Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Gen5DIY
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls


Reply
 
Thread Tools
Old 06-18-2009, 09:58 AM   #1
Wingnut
GOT IT....LOVE IT!!!
 
Wingnut's Avatar
 
Drives: 2010 2SS, Silver Ice
Join Date: Jan 2009
Location: San Antonio
Posts: 193
WON'T START - pissed

What the CRAP! 330 miles on the car, 7 days old and it won't start. I have power to the car, but none to the starter. This morning is made a horrible sound(short/crackeling) when starting and then started. I restarted wiithout problems, but then later when I tried it again......nothing!
This car had the battery cable recal done at the factory and these symptoms are different then that problem.

Anyone else had this problem yet?
__________________
2SS, Silver Ice......delivered June 10th!
Wingnut is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 10:00 AM   #2
2010SLVRBULIT


 
2010SLVRBULIT's Avatar
 
Drives: G5(LLT) & C6(LS3)
Join Date: Apr 2009
Location: MARS
Posts: 7,432
Check battery and/or starter connections.
2010SLVRBULIT is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 10:06 AM   #3
Wingnut
GOT IT....LOVE IT!!!
 
Wingnut's Avatar
 
Drives: 2010 2SS, Silver Ice
Join Date: Jan 2009
Location: San Antonio
Posts: 193
I'm sure it's a starter connection and I could do that myself.........BUT, this is a brand new car with "SO MUCH ATTENTION to quality." We have all waited through weeks of QA holds and blah blah letters from GM about the wait will be worth it because we'll be getting a better quality vehicle.
The dealership is sending a flatbed and they are getting it fixed. If I did it, feedback would never get back to GM, and they wouldn't have to pay for it.
__________________
2SS, Silver Ice......delivered June 10th!
Wingnut is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 10:12 AM   #4
1320junkie
Account Suspended
 
Drives: The Imperial Army
Join Date: Feb 2009
Location: The Darkside
Posts: 15,741
Well, everycar is not going to be perfect out of the masses produced..sorry this happened to you. Hopefully they will get it fixed and you will be rolling again soon.
1320junkie is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 10:55 AM   #5
Wingnut
GOT IT....LOVE IT!!!
 
Wingnut's Avatar
 
Drives: 2010 2SS, Silver Ice
Join Date: Jan 2009
Location: San Antonio
Posts: 193
There she goes.........
Attached Images
 
__________________
2SS, Silver Ice......delivered June 10th!
Wingnut is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 10:59 AM   #6
SamsinSS
 
SamsinSS's Avatar
 
Drives: 2010 IBM Camaro 2SS
Join Date: Mar 2009
Location: Houston
Posts: 245
Send a message via MSN to SamsinSS
You now my dealer told me to be very careful when putting the key in the ignition. He said any slight wiggle of the key will cause the car not to start. He said it is a safety feature if some one was shoving a screwdriver in the ignition it will not start. He said to be gentle with the key. It has to be reset because the car will not start..........FYI
SamsinSS is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:07 AM   #7
Wingnut
GOT IT....LOVE IT!!!
 
Wingnut's Avatar
 
Drives: 2010 2SS, Silver Ice
Join Date: Jan 2009
Location: San Antonio
Posts: 193
Keys turns everything on, juts not the car. I have been extra carefull with everything. If what you're saying is the cause of my problems, everyone will be having this problem. Your dealers a goober.....without the chip that's in the key, the car won't start.
__________________
2SS, Silver Ice......delivered June 10th!
Wingnut is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:23 AM   #8
Ranger 75
 
Ranger 75's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS IBM
Join Date: Apr 2009
Location: Florida
Posts: 286
Quote:
Originally Posted by SamsinSS View Post
You now my dealer told me to be very careful when putting the key in the ignition. He said any slight wiggle of the key will cause the car not to start. He said it is a safety feature if some one was shoving a screwdriver in the ignition it will not start. He said to be gentle with the key. It has to be reset because the car will not start..........FYI
Bull Shit!
Ranger 75 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:24 AM   #9
CamaroHutch
 
CamaroHutch's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS RJT
Join Date: Feb 2009
Location: Southern Indiana (Louisville Area)
Posts: 357
Quote:
Originally Posted by Ranger 75 View Post
Bull Shit!
Agreed, your dealer is clueless
__________________
Ordered Jan 09

2SS RS RJT

Delivery?? 5/27/09 #10630

AFTERMARKET:
Hurst STS
Borla ATAK Catback
CamaroHutch is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:24 AM   #10
SamsinSS
 
SamsinSS's Avatar
 
Drives: 2010 IBM Camaro 2SS
Join Date: Mar 2009
Location: Houston
Posts: 245
Send a message via MSN to SamsinSS
Not saying it is your cause....Just saying........
SamsinSS is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:26 AM   #11
SamsinSS
 
SamsinSS's Avatar
 
Drives: 2010 IBM Camaro 2SS
Join Date: Mar 2009
Location: Houston
Posts: 245
Send a message via MSN to SamsinSS
I dont know. Try it yourself and see if jacking with it will cause the car not to start. No need to bash me...........
SamsinSS is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:29 AM   #12
Ranger 75
 
Ranger 75's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS IBM
Join Date: Apr 2009
Location: Florida
Posts: 286
Quote:
Originally Posted by SamsinSS View Post
I dont know. Try it yourself and see if jacking with it will cause the car not to start. No need to bash me...........
Not intending to Bash you, just think your dealer is stupid and full of it.
Ranger 75 is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:30 AM   #13
CamaroHutch
 
CamaroHutch's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS RJT
Join Date: Feb 2009
Location: Southern Indiana (Louisville Area)
Posts: 357
Quote:
Originally Posted by SamsinSS View Post
I dont know. Try it yourself and see if jacking with it will cause the car not to start. No need to bash me...........
Not bashing you.. bashing your dealer.... "wiggling" the key fob as a reason your car will not start is just ridiculous.
__________________
Ordered Jan 09

2SS RS RJT

Delivery?? 5/27/09 #10630

AFTERMARKET:
Hurst STS
Borla ATAK Catback
CamaroHutch is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2009, 11:39 AM   #14
GTAHVIT
Blessed
 
GTAHVIT's Avatar
 
Drives: 2013 Sonic RS MT
Join Date: Dec 2007
Location: Saint Augustine FL
Posts: 28,496
How about EVERYONE throttle back a bit...

I'm sorry to see the camaro on the tow truck... that sucks...

Hope you get it back soon, and I agree, taking it back is the right move. Now GM will have a record of it..

Suck to be without the car... Keep us posted please.
GTAHVIT is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote Start on Manual Transmission Dentyneice Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 51 02-11-2015 01:56 PM
WHEN WILL YOU START MODDING YOUR CAMARO? 1982camaro 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 68 08-22-2010 08:26 PM
96 trans am won't start drayton_cross 4th Generation Camaros 0 04-24-2009 09:33 PM
push button start? Yeahyouknwit 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 40 01-28-2009 05:33 PM
listen to this theory TO START PRODUCTION ON ORIGANAL DATE mrpre10der 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 7 01-21-2009 01:07 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.