Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
autoguy
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics -- engine and transmission

Tuning / Diagnostics -- engine and transmission Tune and diagnostics for engines and auto transmission.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-14-2013, 05:50 PM   #1
UNRIVALED SS
 
UNRIVALED SS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1SS/RS L99
Join Date: Aug 2010
Location: Mississippi
Posts: 337
Send a message via Yahoo to UNRIVALED SS
ECU/TCM Question

This was asked of me and I don't know the answer. If you have an ECU with a locked tune and you swap the ECU and retune. Will you gain access to the automatic trans TCM or will it be locked separately and not be accessible ?
UNRIVALED SS is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 09:39 PM   #2
429
Account Suspended
 
Drives: 2010 camaro ss
Join Date: Nov 2012
Location: Richmond Hill, GA
Posts: 813
You can't lock the tcm.
429 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 05:51 AM   #3
UNRIVALED SS
 
UNRIVALED SS's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1SS/RS L99
Join Date: Aug 2010
Location: Mississippi
Posts: 337
Send a message via Yahoo to UNRIVALED SS
That's what I thought . I just wanted confirmation. Thanks
UNRIVALED SS is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.