Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Classic Design Concepts
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Tuning / Diagnostics -- engine and transmission

Tuning / Diagnostics -- engine and transmission Tune and diagnostics for engines and auto transmission.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-22-2013, 08:03 PM   #1
JCar23
 
Drives: 2010 Camaro 2SS RJT
Join Date: Dec 2010
Location: Illinois
Posts: 14
Itsx tuner

I'm getting ready for spring thaw and getting my car out too and bought SCT ITSX tuner from Jannettyracing.

Yesterday I paired it with my ipad and saved my stock tune and e-mailed to Ted last night. Worked great. Ted got my custom tune back to me this morning, so this afternoon I attempted to load it. I downloaded the tune to my ipad, saved it the app. But when I went out to load it on my Camaro, I plugged the tuner into my OBDII port but my Ipad couldn't connect to the device. Ted had my forget the device on my ipad and try to pair it again but no luck there. When I plug the tuner into the port, the tuner doesn't even light up, as if it doesn't have any power.

So I decided to disconnect everything and start up my car to make sure it still ran... it did. But I noticed the OBD indicator light stayed on.. I'm hoping a fuse is blown causing no power to power the tuner from the OBD port and causing the light to stay on. I looked at the fuses in interior of the car but they appeared to be fine. I read there is a box in the trunk and under the hood. Before I try to get to the ones in the trunk, anyone else have this problem? Sent a message to Ted too, but maybe he will read this over the weekend to give me a tip. Or I can call SCT also. And I'll do some more searching on the web.

Thanks!
JCar23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.