Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Bigwormgraphix
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 04-05-2013, 04:01 PM   #15
thepirate
 
thepirate's Avatar
 
Drives: 2013 2SS
Join Date: Aug 2012
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 372
Those rat bastards! I've been having issues with my mylink for awhile now. My iphone/ bluetooth will not worth for the life of me.

I had my car into the dealer a week ago and they said there were no updates! I'm pissed.

Also, i can't get any pictures to upload... Any ideas?
__________________
thepirate is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 04:59 PM   #16
Jeff_SS
"Cam Only"
 
Jeff_SS's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro SS
Join Date: Nov 2011
Location: Thousand Oaks, CA
Posts: 1,550
Also, am I supposed to be able to put a flash drive in and select a photo and set it as the background?
__________________
2013 AGM Camaro 2SS/RS M6 | LSA Blower, 2.5" pulley, ID1000's, Fore Innovations Twin Pump fuel system w/ Flex Fuel, CMS Custom Grind Cam, Kooks 1 7/8" headers w/ catless off-road pipes, NPP Exhaust, 3.91's, JLT ZL1 Intake | Pfadt Suspension | DSS 1000hp axles | MT 305/35/20 DRs |
Tuned by Ryne @ CMS E85: 669rwhp/590rwtq (mustang dyno)

Jeff_SS is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 05:40 PM   #17
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 10,696
Quote:
Originally Posted by Jeff_SS View Post
Also, am I supposed to be able to put a flash drive in and select a photo and set it as the background?
No, that is not an option.


Sent from my 2SS/RS
__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 05:47 PM   #18
A7X79
 
A7X79's Avatar
 
Drives: 16 2SS Nightfall Gray
Join Date: Mar 2013
Location: Roanoke, Tx
Posts: 12
I have trouble with my bluetooth If I receive a call and change the source back over to my iphone so I can have a private conversation my call will switch back over to bluetooth after about a min on its own. . I cant get it to stop taking over. I shut the bluetooth off for now.
A7X79 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 06:04 PM   #19
Jeff_SS
"Cam Only"
 
Jeff_SS's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro SS
Join Date: Nov 2011
Location: Thousand Oaks, CA
Posts: 1,550
Quote:
Originally Posted by nyrfan View Post
No, that is not an option.


Sent from my 2SS/RS
Oh okay, so I can just view them, not set them as a wallpaper. Noted.
Thanks.
__________________
2013 AGM Camaro 2SS/RS M6 | LSA Blower, 2.5" pulley, ID1000's, Fore Innovations Twin Pump fuel system w/ Flex Fuel, CMS Custom Grind Cam, Kooks 1 7/8" headers w/ catless off-road pipes, NPP Exhaust, 3.91's, JLT ZL1 Intake | Pfadt Suspension | DSS 1000hp axles | MT 305/35/20 DRs |
Tuned by Ryne @ CMS E85: 669rwhp/590rwtq (mustang dyno)

Jeff_SS is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 06:47 PM   #20
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 10,696
Quote:
Originally Posted by Jeff_SS View Post
Oh okay, so I can just view them, not set them as a wallpaper. Noted.
Thanks.
Correct.


Sent from my 2SS/RS
__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 06:49 PM   #21
christianchevell
old school chevy rodder
 
christianchevell's Avatar
 
Drives: 2013 2SS/RS Manual,DM exhaust,CRT
Join Date: Jul 2012
Location: Oregon
Posts: 2,952
Never had a problem with mylink ever..but probly should get the update....and no it wont let you do a background just view pics on its screen :{
christianchevell is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2013, 07:06 PM   #22
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 10,696
The only problem I've actually had with mylink is sometime the info displays on the HUD, sometimes not, it so random. Not that worried about it.




Sent from my 2SS/RS
__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 12:47 PM   #23
agent5
 
Drives: 2013 Camaro SS (+RS) + Hurst+ DME
Join Date: Sep 2012
Location: Saint Louis, MO,United States
Posts: 119
I logged in to Chevrolet's site with my account, didn't actually see a "recall" on my 2013 Camaro. I think these problems are rather wide spread but small enough glitches that most people ignore or don't talk about it much. It's one of these things you can "live with" but to me it just feels like it was slapped together without much quality control. Just my humble opinion. The rest of the car is great otherwise.
agent5 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 01:10 PM   #24
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,220
Hello all,

For MyLink issues, please feel free to call the Infotainment General Support number at (855)-478-7767. The hours of operation are Monday - Friday (8 a.m. to 10 p.m.) and Saturdays from 8 a.m. to 4 p.m. The dealer can also assist with infotainment issues or inquiries but the number is for easy over-the-phone advice.

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 01:16 PM   #25
H0peful1
 
Drives: --
Join Date: Apr 2012
Location: --
Posts: 170
Never have had a single problem with MyLink, Bluetooth, fav refreshes, etc so I wouldn't assume problems are "widespread".

Call the number ^^ (thanks William) or take it to the dealer.
H0peful1 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 02:00 PM   #26
mr_honez
Wifey Lover
 
mr_honez's Avatar
 
Drives: 2013 Crystal Red 2LT/RS
Join Date: Nov 2011
Location: Bastrop, Texas
Posts: 1,334
Quote:
Originally Posted by nyrfan View Post
The only problem I've actually had with mylink is sometime the info displays on the HUD, sometimes not, it so random. Not that worried about it.




Sent from my 2SS/RS
Mine always works there, just the very rare Mp3 issue.
__________________
mr_honez is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2013, 02:10 PM   #27
thepirate
 
thepirate's Avatar
 
Drives: 2013 2SS
Join Date: Aug 2012
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 372
just got off the phone with the mylink boss man at chevy. He said there have been lots of issues with 6.0.0-6.0.2 software on the iPhones...

So I just plugged my phone into itunes and i'm updating to 6.1.3... He said that should fix it. We'll see
__________________
thepirate is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2013, 03:42 PM   #28
majedalanni
 
Drives: 2013 Convertible CaMaro
Join Date: Dec 2012
Location: College Station
Posts: 41
guys you should know something, MYLINK SUCKS
majedalanni is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.