Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
sjm autoprod
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 04-09-2013, 03:47 PM   #29
DuskSS
Bayou City Muscle Cars
 
DuskSS's Avatar
 
Drives: 2013 2SS Dusk Edition
Join Date: Jan 2013
Location: Houston Texas
Posts: 1,442
Quote:
Originally Posted by agent5 View Post
I was wondering if anyone else with a 2013 Camaro is having various glitches in their MyLink? After 6 months I can give some fairly detailed examples:
1) From time to time the the fan speed indicator will stop displaying what number it's on. The fan works and functions ok, just the MyLink display no longer works.

2) Bluetooth- completely not operational. It's more rare but when it gets to this state the system will not recognize or pair with any phone I have. Restarting the car (park, come back an hour later, ignition- problem solved).

3) System appears semi-frozen. Radio works but does not refresh. Saving new stations will not refresh with new name on the favorites. None of the indicators work such as volume, fan speed etc.

I will upload a youtube video shortly "catching it in the act". I have to say I'm a little disappointed at how frequent I run in to these issues.
Yup every single one of those.

the Bluetooth is fixed by cycling BT on and off on the phone. sometimes several times.

and I'll add one as well.
80% of the time Ipod is not seen and when it is it can come on when you are listening to something else..
literally listening to bluetooth or sat for 20 mins then all of a sudden it switches to Ipod and starts playing.

been to the dealer 2x they say "cant find anything wrong"

pretty crappy stereo for a 50k car even with the Craptastic "top of the line" BA system worst sounding premium stereo in history.
even my 1984 Corvette with a old school Delco/Bose system kicked the living crap out of this.

had I known how bad it was I would have had them pull it out completely and spent the money on a custom system.
__________________
2013 2SS Dusk Edition
Lethal Racing Stage V
PER 418ci Forged LS3
530/520 SAE
DuskSS is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2013, 03:51 PM   #30
H0peful1
 
Drives: --
Join Date: Apr 2012
Location: --
Posts: 170
Quote:
Originally Posted by majedalanni View Post
guys you should know something, MYLINK SUCKS
Almost all your posts are complaining abt your Camaro or MyLink. Maybe this isn't the car for you.
H0peful1 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2013, 09:58 PM   #31
Edzo
 
Edzo's Avatar
 
Drives: 2013 Camaro SS and 63 Impala
Join Date: Feb 2013
Location: Massachusetts
Posts: 337
Only issue I've had is "Suri" sucks at dialing the right number. Sometimes it's not even close.
Edzo is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2013, 10:24 PM   #32
Blu Ray
ONYX-1LE
 
Blu Ray's Avatar
 
Drives: 2015 Black 1SS/RS/1LE*NPP*RECAROS
Join Date: Dec 2011
Location: Alpine, NJ
Posts: 2,012
Send a message via AIM to Blu Ray Send a message via Yahoo to Blu Ray
just purchased my 2LT/RS 04/02/2013 you think I need the Update if its been sitting on the lot?? Sometimes mine gets frozen when changing stations or commands from sterring wheel controls, freezes or takes a while to respond
__________________

FOUNDER - NY/NJ/PA Domestic Car Club Est.2013
Custom Grind Comp Cam 110 Lobe * Brian Tooley Push Rods, Springs * Kooks 1 7/8 LT Headers * Comp Cam Trunion Bearings * NGK TR55 Spark Plugs * Rotofab CAI * Dyno Tune * CNC Ported Heads * LS7 Lifters & Tray * GM Performance Dual Mode Exhaust * GForce 1000 HP Axels* BMR 1" Lowering Springs, Trailing Arms, Toe Rods, Upper Control Arms* Full Rear Bushing Kit * 504/462
Blu Ray is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 05:40 AM   #33
Dupree878
 
Dupree878's Avatar
 
Drives: '13 Dusk Edition 2SS/RS M6
Join Date: Nov 2012
Location: Tuscaloosa, AL
Posts: 600
I get some of those glitches occasionally.
Mostly freezing up.
I just attributed it to the software being Microsoft.
__________________
Dupree878 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 05:42 AM   #34
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 10,703
Quote:
Originally Posted by Dupree878 View Post
I get some of those glitches occasionally.
Mostly freezing up.
I just attributed it to the software being Microsoft.
The new software is Panasonic


Sent from my 2SS/RS
__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389

Last edited by nyrfan; 04-10-2013 at 06:42 AM.
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 06:32 AM   #35
Dupree878
 
Dupree878's Avatar
 
Drives: '13 Dusk Edition 2SS/RS M6
Join Date: Nov 2012
Location: Tuscaloosa, AL
Posts: 600
Quote:
Originally Posted by nyrfan View Post
The new software is pioneer.


Sent from my 2SS/RS
So the entire system isn't Windows CE? I thought the Pioneer software was an interface program.
__________________
Dupree878 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 06:41 AM   #36
nyrfan
Let's go Rangers!
 
nyrfan's Avatar
 
Drives: 13' AGM 2SS/RS L99
Join Date: Jun 2011
Location: Orlando, FL
Posts: 10,703
Quote:
Originally Posted by Dupree878 View Post
So the entire system isn't Windows CE? I thought the Pioneer software was an interface program.
I meant to say Panasonic. And maybe you are right, but this is what is shown after the flash.

__________________
Soprano 4/1/00-6/14/11, Gone but NEVER forgotten!
FSP tuned: 377/389
nyrfan is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 08:18 AM   #37
davidcroft
Sellin Chevy's since '06
 
davidcroft's Avatar
 
Drives: 2014 SS sedan
Join Date: Apr 2008
Location: Houston, TX
Posts: 1,429
Quote:
Originally Posted by Jeff_SS View Post
How would I go about doing that? Like if I bring it to the dealer, what are they going to do?
Hopefully not rip apart my dash or some shit
__________________
2014 SS Sedan-"houston stock" granny sedan
SOLD! 2013 Blue Ray1SS/1LE 1of20.
TRADED! 2012 White 1SS/RS
davidcroft is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 08:20 AM   #38
davidcroft
Sellin Chevy's since '06
 
davidcroft's Avatar
 
Drives: 2014 SS sedan
Join Date: Apr 2008
Location: Houston, TX
Posts: 1,429
Quote:
Originally Posted by DuskSS View Post
pretty crappy stereo for a 50k car.
I hope you didn't pay 50K for a dusk
__________________
2014 SS Sedan-"houston stock" granny sedan
SOLD! 2013 Blue Ray1SS/1LE 1of20.
TRADED! 2012 White 1SS/RS
davidcroft is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2013, 04:33 PM   #39
DuskSS
Bayou City Muscle Cars
 
DuskSS's Avatar
 
Drives: 2013 2SS Dusk Edition
Join Date: Jan 2013
Location: Houston Texas
Posts: 1,442
Quote:
Originally Posted by davidcroft View Post
I hope you didn't pay 50K for a dusk
45.6 which was the INVOICE. I have it. after taxes finance and all that yes 50k.
Friends and Family deal I have the invoice which I got 100$ under.

the car is fully maxed out.
sticker was 52k.

2SS/RS package is 45k at nearly every dealer when we shopped sticker.. and that was with 1000 back.
add 5k Dusk package + 1000 in the protection package.
__________________
2013 2SS Dusk Edition
Lethal Racing Stage V
PER 418ci Forged LS3
530/520 SAE
DuskSS is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2013, 06:17 AM   #40
Dupree878
 
Dupree878's Avatar
 
Drives: '13 Dusk Edition 2SS/RS M6
Join Date: Nov 2012
Location: Tuscaloosa, AL
Posts: 600
Quote:
Originally Posted by DuskSS View Post
45.6 which was the INVOICE. I have it. after taxes finance and all that yes 50k.
Friends and Family deal I have the invoice which I got 100$ under.

the car is fully maxed out.
sticker was 52k.

2SS/RS package is 45k at nearly every dealer when we shopped sticker.. and that was with 1000 back.
add 5k Dusk package + 1000 in the protection package.
Yeah, mine is a manual trans and no sunroof but otherwise maxed out. I paid cash so no interest or finance charges and added the extended warranty and mine was just over $46k. I'd call that close enough to $50k.

Why does he think that's excessive?
__________________
Dupree878 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2013, 09:07 AM   #41
micheller315
 
Drives: 2013 Camaro RS
Join Date: May 2013
Location: Texas
Posts: 10
Angry 2013 Camaro mylink is horrible

I am now on my 2nd Camaro since November. I bought the 1st one and noticed on the test drive that the XM was super glitchy. I thought it was just a fluke and would resolved. About 3 weeks into owning this car I noticed a red onstar light that would come on the mirror and then fade away. I was also having lots of blue tooth issues, blower motor indicator issues and the XM display would stay on one song. This was super annoying especially since the heads up display would change from the "stuck" song to the correct one and back again every 15 seconds. I had the car in the shop 5x from Christmas to March 1st. After that I was done. I was going to Lemon Law it, but the dealer worked out a trade to another 2013 Camaro (same color and all). I was super excited since what are the odds of there being 2 with the same issues. Well, there are 2 with the same issues. I took the 2nd one in the have the XM reception issues looked at. Instead of doing that the dealer focused on the onstar light. Trip 2 they finally address the XM issues. Trip 3 they replaced the antenna proving the metallic paint is an issue. Since I wanted the painted antenna they put in a "tester" antenna. Since this time I now have all kinds of problems. The onstar light is still an issue, the blower motor indicator doesn't always work, the heated seats will turn off on their own, and the XM will change to the preview station. I am so unhappy in this car. If I ever get out of this one I will never buy GM again. This is by far the worst car to own. It looks great and runs great, but there is nothing else positive to say about it.
micheller315 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2013, 09:15 AM   #42
micheller315
 
Drives: 2013 Camaro RS
Join Date: May 2013
Location: Texas
Posts: 10
I am now on my 2nd Camaro since November. I bought the 1st one and noticed on the test drive that the XM was super glitchy. I thought it was just a fluke and would resolved. About 3 weeks into owning this car I noticed a red onstar light that would come on the mirror and then fade away. I was also having lots of blue tooth issues, blower motor indicator issues and the XM display would stay on one song. This was super annoying especially since the heads up display would change from the "stuck" song to the correct one and back again every 15 seconds. I had the car in the shop 5x from Christmas to March 1st. After that I was done. I was going to Lemon Law it, but the dealer worked out a trade to another 2013 Camaro (same color and all). I was super excited since what are the odds of there being 2 with the same issues. Well, there are 2 with the same issues. I took the 2nd one in the have the XM reception issues looked at. Instead of doing that the dealer focused on the onstar light. Trip 2 they finally address the XM issues. Trip 3 they replaced the antenna proving the metallic paint is an issue. Since I wanted the painted antenna they put in a "tester" antenna. Since this time I now have all kinds of problems. The onstar light is still an issue, the blower motor indicator doesn't always work, the heated seats will turn off on their own, and the XM will change to the preview station. I am so unhappy in this car. If I ever get out of this one I will never buy GM again. This is by far the worst car to own. It looks great and runs great, but there is nothing else positive to say about it.
micheller315 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.