Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vararam
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum


Reply
 
Thread Tools
Old 06-02-2013, 11:42 AM   #15
tramtwo


 
tramtwo's Avatar
 
Drives: 2013 1LE
Join Date: Jul 2011
Location: N'Awlinz
Posts: 6,306
Weighing in...

Volume on navigation ''automatically' resets to lowest level.
Phone option 'stuck' the system/display thinks there is an ongoing phone call.
Wrong fan settings displayed.
Bluetooth operation is glitch prone... sometimes it works sometimes it doesn't.


If there is a tsb a copy of it or the number would be helpful...
Attached Images
 
__________________
tramtwo is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2013, 03:39 PM   #16
benji1997
 
benji1997's Avatar
 
Drives: 2013 IOM 2LT/RS M6
Join Date: Mar 2013
Location: Dartmouth, Ma.
Posts: 443
Send a message via Skype™ to benji1997
Tramtwo....take a number then get in line.
__________________
2013 2LT/RS IOM M6 w/DUAL-MODE EXHAUST, BLADE WING SPOILER AND ZL/1 PERFORMANCE PEDALS
benji1997 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 07:24 PM   #17
JimE


 
JimE's Avatar
 
Drives: 2013 2SS/RS/1LE
Join Date: Apr 2010
Location: St Louis, MO
Posts: 2,962
Wow, I must be lucky. I haven't seen any of that.
__________________
Perm-a-grin in place.....
JimE is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2013, 08:17 PM   #18
CrtRS13
 
CrtRS13's Avatar
 
Drives: 2013 Crystal Red Tint 2LT RS
Join Date: Mar 2013
Location: New York
Posts: 149
Quote:
Originally Posted by benji1997 View Post
It would be nice to at least have this available option on the MyLink backup camera screen:
Are you talking about the warning symbol? Cause mine has that, it goes from yellow to red when getting closer to an object. Plus it beeps. I only wish it had the guide lines like my g37 had

When I first picked up the car, the nav showed that I was in Michigan and there was no sat signal. The dealer had to reload the software.

Other than the mylink being slow, it's worked for the most part.

I have had the hud not show the song info twice, but seemed to correct itself after the car is turned off.
CrtRS13 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 05:38 AM   #19
benji1997
 
benji1997's Avatar
 
Drives: 2013 IOM 2LT/RS M6
Join Date: Mar 2013
Location: Dartmouth, Ma.
Posts: 443
Send a message via Skype™ to benji1997
CrtRS13...all my backup screen shows is the yellow warning symbol in lower left hand corner. And the HUD issue with the station/music issue showing/not showing happens with the not showing happening more often than the showing. In the general scheme of things, this seems a rather small issue but I firmly believe everything I am paying for on this rather pricey commodity should work 100% of the time. The yellow to red blinking warning symbol in the backup screen is available on your unit as well as others, so it should be available on mine, but isn't. It's not as good as having the guidelines on the screen but it's better than nothing.
__________________
2013 2LT/RS IOM M6 w/DUAL-MODE EXHAUST, BLADE WING SPOILER AND ZL/1 PERFORMANCE PEDALS
benji1997 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 08:09 AM   #20
Glen e


 
Glen e's Avatar
 
Drives: Garnet 2LT RS, PCX 150
Join Date: May 2013
Location: Retired from Car Biz/Fort Lauderdale
Posts: 5,362
two ipod classics - both synced on same computer thru itunes - both contain the exact same songs.

One hooked to mylink shows many songs missing, the other shows all songs...

both ipods carrying the most recent update....

???
Glen e is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2013, 07:49 PM   #21
CrtRS13
 
CrtRS13's Avatar
 
Drives: 2013 Crystal Red Tint 2LT RS
Join Date: Mar 2013
Location: New York
Posts: 149
Benji, i would not call it a small issue. I too would want everything to work. Did the dealer reload the software with the latest version , if they did, maybe the unit is faulty. Mine was updated the 1st week of April. I don't know what version I have though. I'll have to check tomorrow when I figure out how too.
CrtRS13 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 05:07 AM   #22
benji1997
 
benji1997's Avatar
 
Drives: 2013 IOM 2LT/RS M6
Join Date: Mar 2013
Location: Dartmouth, Ma.
Posts: 443
Send a message via Skype™ to benji1997
I think the unit is faulty and will have to be replaced. They are trying everything to avoid the expense of a new unit. Since they obviously haven't succeeded I think will have to give me a new unit or a new car....their choice.
__________________
2013 2LT/RS IOM M6 w/DUAL-MODE EXHAUST, BLADE WING SPOILER AND ZL/1 PERFORMANCE PEDALS
benji1997 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 05:12 AM   #23
Glen e


 
Glen e's Avatar
 
Drives: Garnet 2LT RS, PCX 150
Join Date: May 2013
Location: Retired from Car Biz/Fort Lauderdale
Posts: 5,362
Quote:
Originally Posted by benji1997 View Post
I think the unit is faulty and will have to be replaced. They are trying everything to avoid the expense of a new unit. Since they obviously haven't succeeded I think will have to give me a new unit or a new car....their choice.
do your homework on lemon law...a new car is not an option...
Glen e is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 05:52 AM   #24
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,275
Quote:
Originally Posted by Glen e View Post
do your homework on lemon law...a new car is not an option...
I got a new Camaro under lemon law. Just saying.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 06:04 AM   #25
Glen e


 
Glen e's Avatar
 
Drives: Garnet 2LT RS, PCX 150
Join Date: May 2013
Location: Retired from Car Biz/Fort Lauderdale
Posts: 5,362
not on a mylink issue...."just sayin"....LOL
Glen e is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 06:25 AM   #26
benji1997
 
benji1997's Avatar
 
Drives: 2013 IOM 2LT/RS M6
Join Date: Mar 2013
Location: Dartmouth, Ma.
Posts: 443
Send a message via Skype™ to benji1997
Quote:
Originally Posted by Glen e View Post
not on a mylink issue...."just sayin"....LOL
I'm sure you're right. Just venting. But I would think they'd at least have to trade out the Mylink unit since everything else has failed.
__________________
2013 2LT/RS IOM M6 w/DUAL-MODE EXHAUST, BLADE WING SPOILER AND ZL/1 PERFORMANCE PEDALS
benji1997 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 06:31 AM   #27
Glen e


 
Glen e's Avatar
 
Drives: Garnet 2LT RS, PCX 150
Join Date: May 2013
Location: Retired from Car Biz/Fort Lauderdale
Posts: 5,362
Quote:
Originally Posted by benji1997 View Post
I'm sure you're right. Just venting. But I would think they'd at least have to trade out the Mylink unit since everything else has failed.
yes, they will do that....

Lemon law these days is pretty specific (I was the rep for 25 years that approved things like this for 3 diff car mfrs) the "radio" is not considered use, value, or safety impairment so they can keep throwing parts at it until it's fixed. A refurb unit is their option, and you can try and demand a new unit but refurbs are certified, and almost always just as good when it's a behind the dash item.

Good luck...seek the field service engineer thru your GM regional office and deal directly with him. You have that right...
Glen e is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2013, 06:49 AM   #28
benji1997
 
benji1997's Avatar
 
Drives: 2013 IOM 2LT/RS M6
Join Date: Mar 2013
Location: Dartmouth, Ma.
Posts: 443
Send a message via Skype™ to benji1997
Since Mylink is brand new, there can't be very many refurbished units. But as long as it works the way it's supposed to, a refurb wouldn't bother me,.
__________________
2013 2LT/RS IOM M6 w/DUAL-MODE EXHAUST, BLADE WING SPOILER AND ZL/1 PERFORMANCE PEDALS
benji1997 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.