Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
autoguy
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions

5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions General 5th generation Camaro topics not covered by other subforums.

Reply
 
Thread Tools
Old 08-08-2009, 10:27 PM   #1
redlightroxy

 
Drives: 2010 Camaro SS/RS, 2006 Malibu
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Posts: 1,613
Service Airbag Warning

Anybody else have this? After turning on the car and adjusting the steering wheel, a warning message on the dash appeared stating "Service Airbag!" Had OnStar run a diagnostic and they gave me the same message, but couldn't specify what the issue may be... Got up the next morning to take it into the nearest dealer (was out of town, of course) and the warning did not come back on. The dealer didn't have any mechanics in today, so they said I needed to make an appointment for Monday. I'm taking it to my dealer this Monday to have it looked at... I wonder if it's just a sensor.

Ideas?
__________________
Proud owner CGM SS/RS

Quote:
Originally Posted by FenwickHockey65 View Post
You know you're addicted to Camaro5 when you hear that song being played over the radio and immediately think of redlightroxy.
redlightroxy is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 09:08 AM   #2
Primus
2G1FF1EV0A9113319
 
Primus's Avatar
 
Drives: 2010 1LT/RS 6MT
Join Date: Oct 2008
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,139
I have had this happen 2 days in a row. No problems on the drive to work on a Thursday morning. No problems at lunch. Then when I left work that evening I had these messages for about 7 minutes, then nothing. Next morning, nothing. Lunch Friday, nothing. Leaving work friday had the messages for about 7 minutes again then nothing. Saturday went out to run some errands and didn't get the messages at all. Really odd.

Keep us posted what the dealership says.
__________________
2010 Camaro 1LT/RS M6 Black
1100: 10/13/2008
2000: 4/02/2009
3000: 4/08/2009
3300: 5/14/2009
3400: 5/21/2009
3800: 5/28/2009 VIN: 2G1FF1EV0A9113319
4000: 5/28/2009
4150: 5/28/2009
4B00: 5/28/2009

Delivered: 6/10/2009
Primus is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2009, 10:34 PM   #3
redlightroxy

 
Drives: 2010 Camaro SS/RS, 2006 Malibu
Join Date: Apr 2009
Location: Michigan
Posts: 1,613
Primus - got it back from the dealer yesterday. They found a loose seat connector. Just had to get that fixed and everything seems fine! Hope yours is something similar and easy!
__________________
Proud owner CGM SS/RS

Quote:
Originally Posted by FenwickHockey65 View Post
You know you're addicted to Camaro5 when you hear that song being played over the radio and immediately think of redlightroxy.
redlightroxy is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GM dealership customer service and sales HPlover Camaro Price | Ordering | Tracking | Dealers Discussions 15 04-01-2014 11:48 AM
Service airbag code ? 3 SS's Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 164 08-09-2013 02:23 PM
Onstar....a spy???? please comment dieseldave24v General Automotive + Other Cars Discussion 138 02-23-2012 01:12 PM
Customer Service The_Blur Off-topic Discussions 18 04-06-2010 01:09 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.