Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
tandtperformance.com
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Forced Induction - V8

Forced Induction - V8 V8 Supercharger, turbo, nitrous discussions

Reply
 
Thread Tools
Old 06-24-2013, 01:25 PM   #1
caper

 
Drives: 2010 IOM 2ss/RS
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal, I.E.
Posts: 1,264
turbonetics install questions, help please..

2 questions...

1. the injectors don't seem to want to fit. the seals are too big...whats the solution?

2. the injector clips aren't deep enough, they seem to pull the injector out...

a buddy of mine is doing the install. hes a good mechanic but he mentioned these to me...

any ideas?
caper is online now   Reply With Quote
Old 06-24-2013, 07:51 PM   #2
caper

 
Drives: 2010 IOM 2ss/RS
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal, I.E.
Posts: 1,264
no one?? I thought I read of other people having issues with injectors, something with installing injectors/ orings and they thought they wouldn't seat right or something...
caper is online now   Reply With Quote
Old 06-24-2013, 07:56 PM   #3
ToddB

 
Drives: 2011 2SS Convertible Supercharged
Join Date: Nov 2010
Location: WI Cert Welder Navy NSSN
Posts: 851
There are different size o rings for some injectors. Hear is some info. http://www.camaro5.com/forums/showth...ghlight=id850s
__________________
2011 Camaro SS, LS3,Whipple SC, CAI intake, ARH 2" Headers, Corsa exhaust, ZL1 fuel pump with ADM FPCM ,ID850, BMR suspension upgrades,Tune by JRE LS9 Cam
ToddB is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2013, 10:05 AM   #4
TurboneticsRA

 
Drives: turbo
Join Date: May 2013
Location: California
Posts: 7
Feel free to email me at customer@turboneticsinc.com with pictures of the clips and seal issue just to confirm you have the proper parts. Typically a small amount of lube on the seal will aid in fitting.
TurboneticsRA is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2013, 10:25 AM   #5
caper

 
Drives: 2010 IOM 2ss/RS
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal, I.E.
Posts: 1,264
Quote:
Originally Posted by TurboneticsRA View Post
Feel free to email me at customer@turboneticsinc.com with pictures of the clips and seal issue just to confirm you have the proper parts. Typically a small amount of lube on the seal will aid in fitting.
yeah I passed that info on to him - he said he would when he gets to that. I figured I would post up here, just to see if there is a trick to installing them that he might be over looking. can never have too much help
caper is online now   Reply With Quote
Old 06-25-2013, 06:47 PM   #6
TurboneticsRA

 
Drives: turbo
Join Date: May 2013
Location: California
Posts: 7
Good point, just want to be sure that you have all the correct parts.
TurboneticsRA is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.