Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vector Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Cosmetics and Lighting Modification Discussions

Cosmetics and Lighting Modification Discussions External and Internal cosmetics modifications.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-05-2013, 03:34 AM   #1
zcorvette04
 
zcorvette04's Avatar
 
Drives: 2012 Chevrolet Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Texas
Posts: 330
Halo issues

Alright I have the AAC fog addition kit for my LS. I also have eagle eye HID with halos. When I hook the halos up my driver dude halo and fog work sometimes but most if the time do not. Passenger works fine. Connections are all good as checked by mechanic. Any ideas? I was told replace the fuse but don't know what fuse and if they work sometimes is it the fuse?


Sent from my iPhone using Tapatalk
zcorvette04 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 06:41 AM   #2
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,690
Do they flicker on/off or is it just sometimes they work and sometimes they don't? Either or, if it was a blown fuse then they wouldn't work at all.
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2013, 11:22 AM   #3
zcorvette04
 
zcorvette04's Avatar
 
Drives: 2012 Chevrolet Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Texas
Posts: 330
That's what I thought. No flicker they either work or they dont. And right now it's just not working at all.


Sent from my iPhone using Tapatalk
zcorvette04 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 05:08 AM   #4
zcorvette04
 
zcorvette04's Avatar
 
Drives: 2012 Chevrolet Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Texas
Posts: 330
Any ideas?


Sent from my iPhone using Tapatalk
zcorvette04 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 06:30 AM   #5
The Stig
knows 2 facts about ducks
 
The Stig's Avatar
 
Drives: ...and they're both wrong
Join Date: Aug 2009
Location: The HMS Invincible
Posts: 26,690
Have you checked the connections with a multi-reader?

When does it cut on/off? Is it while you're driving?
__________________
Click to view my build thread
The Stig is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 08:45 AM   #6
Wraithier
 
Drives: 2013 Camaro 1LT
Join Date: May 2013
Location: Pennsylvania
Posts: 74
Did you install a relay for the Eagle Eye halos? I have the CCFL Eagle Eye halos and originally had them wired directly into my parking lights, they would draw too much power and the driver side would go out, then eventually the passenger side would follow.

Here is my post:

http://www.camaro5.com/forums/showth...ighlight=Relay
Wraithier is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 08:58 AM   #7
AKA-22

 
AKA-22's Avatar
 
Drives: ELLE-1
Join Date: Jul 2011
Location: Farmington ,mo
Posts: 1,109
when you said ACC i thought to myself , "oh boy here we go again"!!
__________________
AKA-22 is online now   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 09:16 AM   #8
AACstyle

 
AACstyle's Avatar
 
Drives: www.CamaroLighting.com
Join Date: Jul 2009
Location: New Orleans, LA
Posts: 6,618
Quote:
Originally Posted by zcorvette04 View Post
Alright I have the AAC fog addition kit for my LS. I also have eagle eye HID with halos. When I hook the halos up my driver dude halo and fog work sometimes but most if the time do not. Passenger works fine. Connections are all good as checked by mechanic. Any ideas? I was told replace the fuse but don't know what fuse and if they work sometimes is it the fuse?


Sent from my iPhone using Tapatalk
The Eagle Eyes lights use a CCFL inverter (box located on the back of the housing) to convert the current from 12VDC to a usable level for the CCFL rings. You need to be sure to check your connection to this box as well as the connection from the box to the ring. If the connections are good the CCFL inverter may be bad. You can contact whoever you bought the EE lights from to see if they can offer a replacement. Hope that helps.
AACstyle is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 09:39 AM   #9
SgtPickles69
Team LFX
 
SgtPickles69's Avatar
 
Drives: Fast
Join Date: Mar 2012
Location: TX
Posts: 585
Quote:
Originally Posted by AACstyle View Post
The Eagle Eyes lights use a CCFL inverter (box located on the back of the housing) to convert the current from 12VDC to a usable level for the CCFL rings. You need to be sure to check your connection to this box as well as the connection from the box to the ring. If the connections are good the CCFL inverter may be bad. You can contact whoever you bought the EE lights from to see if they can offer a replacement. Hope that helps.
^ This. If that doesn't work then like Wraithier said, this MIGHT be your problem which can be fixed by doing this.
EDIT: How are your halos wired?
__________________

Last edited by SgtPickles69; 07-10-2013 at 10:01 AM.
SgtPickles69 is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2013, 03:14 PM   #10
zcorvette04
 
zcorvette04's Avatar
 
Drives: 2012 Chevrolet Camaro 2SS/RS
Join Date: Apr 2012
Location: Texas
Posts: 330
They are wired straight I tony park lights when I get back stateside I will try the above fix^^


Sent from my iPhone using Tapatalk
zcorvette04 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.