Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
HeadlightArmor
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > General Camaro Forums > 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions


Reply
 
Thread Tools
Old 07-30-2013, 07:21 PM   #1
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
SERVICE PARK ASSIST

Anyone else had to deal with this, car towed today off 95 after it quit running. At dealership now..bummer.
IrocJack is offline   Reply With Quote
Old 07-30-2013, 10:12 PM   #2
2011*Camaro*SS
 
2011*Camaro*SS's Avatar
 
Drives: 2011 Camaro 2SS/RS Vert
Join Date: Jul 2011
Location: Lubbock Texas
Posts: 422
Quote:
Originally Posted by IrocJack View Post
So I'm going to work this morning driving around 70 mph, and all of a sudden my lights go out and I loose power. Then it flashes check rear park assist, any insight to this? I pulled off the road and then it was fine but now I have a CEL.
Heres the original post. Anyone ever experience this?
__________________
2011*Camaro*SS is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 12:43 PM   #3
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
Still waiting to hear from dealer..
IrocJack is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 01:38 PM   #4
wkid1le
 
Drives: 2014 2SS 1LE
Join Date: Feb 2011
Location: Hagerstown, MD
Posts: 287
Quote:
Originally Posted by IrocJack View Post
Anyone else had to deal with this, car towed today off 95 after it quit running. At dealership now..bummer.
How fast were you running when the problem occurred, did it give any warning?
wkid1le is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 02:59 PM   #5
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 9,248
Hi IrocJack,

We would be happy to check on the status of your vehicle! If you would like to send us a private message with your full contact information and name of involved dealership, we can research further for you. Thank you!

Jessica (assisting William R.)
Chevrolet Customer Care

Quote:
Originally Posted by IrocJack View Post
Still waiting to hear from dealer..
Chevrolet Customer Svc is online now   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 04:50 PM   #6
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
Quote:
Originally Posted by wkid1le View Post
How fast were you running when the problem occurred, did it give any warning?
I was doing about 70 and the car just quit running, no power and the headlights went out on me. Now grant it was 3:30am so thank god there wasn't much traffic on the road.
The power came back and I was able to drive to work, it's when I was coming home it quit again on 95 but I was in the slow lane just in case.
IrocJack is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 04:50 PM   #7
mcbeth15
 
mcbeth15's Avatar
 
Drives: '11 RS 2LT IBM
Join Date: May 2012
Location: Havre de Grace, MD
Posts: 673
That just plain sucks! Hope it all turns out ok.
mcbeth15 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 04:56 PM   #8
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
So here is what i put on another thread from here:

Ok, car is fixed. Seems I had like 8-9 codes,but it all stemmed from the security system in the car. Seems when the car was built they stripped a bolt in the fuse block that the security system was hooked to. Must have been wiring for the security, anyway now I have to pay to 319.80 to fix this???
They repaired the car without even calling me to let me know what the problem is either.
IrocJack is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 04:58 PM   #9
Glen e


 
Glen e's Avatar
 
Drives: Garnet 2LT RS, Honda PCX 150
Join Date: May 2013
Location: Retired from Car Mfr's/Fort Lauderdale
Posts: 6,230
Quote:
Originally Posted by IrocJack View Post
So here is what i put on another thread from here:

Ok, car is fixed. Seems I had like 8-9 codes,but it all stemmed from the security system in the car. Seems when the car was built they stripped a bolt in the fuse block that the security system was hooked to. Must have been wiring for the security, anyway now I have to pay to 319.80 to fix this???
They repaired the car without even calling me to let me know what the problem is either.
what is the reason they say it is not warranty?
Glen e is online now   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 05:04 PM   #10
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
They didn't, I was going to ask when I get there tomorrow to pick up car. But I shouldn't have to pay for this fix. They told me they worked on this for hrs and I had to pay for labor.
IrocJack is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 05:08 PM   #11
mhoskins76
HTWEELZ
 
mhoskins76's Avatar
 
Drives: 2013 2SS Hot Wheels Edition
Join Date: Jan 2013
Location: Fort McMurray, Alberta
Posts: 1,017
That's a complete warranty job. They should not be charging you 1 cent for this. And the fact that they did the work without phoning and asking for permission, I believe that is against GM policy. I have never had anything fixed on my GM's without a phone call first telling me how much it is going to cost and asking if I wanted it done. The only time they won't call you is if you give them permission right away to fix whatever is not working.
__________________
2013 2SS Hot Wheels Edition 727 of 1524
w/ Dual Mode Performance Exhaust, Nav, and
Performance Shifter.
DELIVERED APRIL 22nd, 2013 and enjoying every minute since!

Mods:
Cold Air Inductions CAI, CNC Ported Throttle Body, Elite Engineering Oil Catch Can, Smoked Spyder LED Tail Lights, 12" JBL Sub, JBL Amp, Stealth Sub Box, American Racing LT headers and hi-flo cats, Tuned by Davenport, Custom painted interior pieces, Custom painted hood liner, Niche Targa M-130 wheels, LED side markers
mhoskins76 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 05:14 PM   #12
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
Well, what they don't know is my wife is an attorney for AAA. That is exactly what she said also.
IrocJack is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 05:22 PM   #13
Glen e


 
Glen e's Avatar
 
Drives: Garnet 2LT RS, Honda PCX 150
Join Date: May 2013
Location: Retired from Car Mfr's/Fort Lauderdale
Posts: 6,230
Are we talking about a OEM alarm that came from the factory with the car, or a alarm added at the dealer or by you?
Glen e is online now   Reply With Quote
Old 07-31-2013, 06:44 PM   #14
IrocJack


 
IrocJack's Avatar
 
Drives: 2010 2LT/RS RJT
Join Date: Nov 2010
Location: Maryland
Posts: 2,684
Ok, the deal is my bumper to bumper is gone as of March. I'm just glad it wasn't something major.
IrocJack is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.