Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Gen5DIY
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V6 LFX Engine, Exhaust, and Bolt-Ons

Camaro V6 LFX Engine, Exhaust, and Bolt-Ons For all LFX related parts

Reply
 
Thread Tools
Old 10-15-2013, 04:48 PM   #1
Lacpac
CAI, MRT 2.0, Ported TB
 
Lacpac's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro V6 RS, Crystal Red Tint
Join Date: Apr 2013
Location: Loves Park, IL
Posts: 221
Tin vibration noise at approx 45 mph

I have a 2012 LFX V6 RS. Shortly after installing axle back exhaust there seems to be a bit of a tin vibration noise at about 45 mph but everything on the axle back is solid tight. Was wondering if it might be a heat shield getting caught by the airflow under the car. I plan to check underneath when I dothe next oil change. Anyone have a similar issue?
Lacpac is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2013, 10:36 AM   #2
KaBoom1701
KaBoom1701
 
KaBoom1701's Avatar
 
Drives: 13' ZL1 Red M6
Join Date: Dec 2012
Location: I.E. SoCal (Yucaipa)
Posts: 4,126
No tin sound....

I have a small bit of drone around the 2000-2200 RPM range...
__________________
Mods:
Roto-Fab Intake, WW Reservoir kit & Big Gulp Air Scoop, Elite Catch Can, ATI Super Damper & 5% Under drive Pulley, Dash-Logic controller, 3m Clear Bra, ZL1 Mirror inserts, GM Interior Ambient lighting, ZL1 Addons Splitter guard washers, Tow Hook kit & rock guards, Hurst Shifter Billet Plus 6 Speed Short Shifter, Carbon Fiber Bow ties front & rear, ZL1 DRL lighting harness.

KaBoom1701 is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2013, 10:45 AM   #3
Lacpac
CAI, MRT 2.0, Ported TB
 
Lacpac's Avatar
 
Drives: 2012 Camaro V6 RS, Crystal Red Tint
Join Date: Apr 2013
Location: Loves Park, IL
Posts: 221
Thanks Kaboom, yea I get a little drone noise at 65-70 but this is a different spuratic sounding noice like a rattling heat shield and it only happens around 40-45.
Lacpac is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2013, 11:13 PM   #4
Uhile3
 
Uhile3's Avatar
 
Drives: 2012 V6 Camaro and 2004 Gto
Join Date: Oct 2013
Location: Texas
Posts: 23
Have the same problem, but it also makes noise on first startup of the day.
Uhile3 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.