Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Night Owl LED
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > V8 and V6 Transmissions / Driveline (6L80 / 6L50 / TR6060 / AY6)

V8 and V6 Transmissions / Driveline (6L80 / 6L50 / TR6060 / AY6) Driveshafts | Differentials | Gears | Rearends | Clutch | Shifters

Reply
 
Thread Tools
Old 09-26-2013, 11:17 AM   #1
sscamaro

 
sscamaro's Avatar
 
Drives: 2010 2SS, 2012 Silverado LTZ
Join Date: Jan 2007
Location: Denver,PA
Posts: 1,972
Clicking noise left rear wheel

I have 1000HP hardened axles on my SS. I get a ticking noise sometimes. Don't know if its the parking brake or the rear axle. It's not the drive shaft , because the noise is at the wheel.

Did anybody have this problem?
__________________
2010 2SS/RS Victory Red, MN6, 1-7/8 Kooks LT Headers, SLP Axle Back, Edelbrock E-Force S/C, ZL1 Fuel Pump, 72# Injectors, JRE fuel rail upgrade, Roto-Fab CAI, Elite Catch Can, Billet Hurst Shifter, DSS 1000HP axles, Spohn Trailing Arms, Toe Links, Lower Control Arms. 546/rwhp & 522/rwtq Tune by Jeremy Formato.
sscamaro is offline   Reply With Quote
Old 09-26-2013, 06:33 PM   #2
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,813
Quote:
Originally Posted by sscamaro View Post
I have 1000HP hardened axles on my SS. I get a ticking noise sometimes. Don't know if its the parking brake or the rear axle. It's not the drive shaft , because the noise is at the wheel.

Did anybody have this problem?
sscamaro,

I do apologize for this ticking noise. I understand that you're seeking opinions of this matter, and wanted you to know that we're also here if you have additional questions. Feel free to send me a message if needed.

William R.
Chevrolet Customer Care
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2013, 08:12 PM   #3
BLACK67

 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS CGM
Join Date: Oct 2008
Location: Ontario
Posts: 918
Send a message via MSN to BLACK67
I have he same issue. The fix is a $7 washer with 3 tabs.
See your dealer for he part #.
It comes up in the schematic and the description even states to fix the clunking sound in a 2010 SS.
__________________
SPi Performance Stage 3 package Comp Cam
PHADT FE4 ZL Stg.3
VMAX CNC Spiral Ported Throttle Body
Dynatech LT headers, Hi flow Cats
MBRP 3" 304 stainless X-pipe exhaust
Fastlane true CAI.
Barton shifter
BLACK67 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.