Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
MPD1
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons

Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons Bolt-Ons | Intakes | Exhaust

Reply
 
Thread Tools
Old 07-12-2009, 03:16 PM   #1
scrming
Red Brick of Vengeance!
 
scrming's Avatar
 
Drives: 12 Second Brick
Join Date: Jun 2009
Location: at my pulpit
Posts: 7,720
Did some datalogging...

Ok... took the car back (V6 automatic) to the track today (new PB 14.629 vs last weeks 14.698... LOL! Doing that DA correct stuff the car is running 14.33 two days in a row at two different tracks... just noticed... cut my best 60' too! 2.118)

So I did some data logging... Here is the graph of one of my runs. You can see I stalled the car up to almost 2300... then you can see I had TC on and when I spun the car pulled a bunch of timing...

Timing looks a little bit lower than I had previously observed... I don't have the logs.. but when I was goofing around a few weeks ago I seem to remember the timing basically locking in at 24 or 25 degrees...

The inlet air temps actually go DOWN as I make the run! Ambient temp was 72 degrees... the car was kind of hot lapped....

Best run of the day was the first one! I drove an hour to get to the track... parked the car for 20 minutes and made a run... Second run I waited 30 minutes and my time crept up to 14.778... wait again... again a hair slower... yes the ambient temp was going up but only a degree or so... Just seemed kind of odd.. Guess I need to wait longer between runs... but the first run doesn't need as long...

There is also some odd stuff at the 3rd gear shift... not sure what's going on there... the dashhawk technically doesn't support the 2010 Camaro... so not sure what that is... on the other runs it gets a few bad samples in 3rd gear also...

Ok... enough rambling... here's the log... Click on it to see the full size for better view..


Last edited by scrming; 07-12-2009 at 05:01 PM.
scrming is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 03:52 PM   #2
scrming
Red Brick of Vengeance!
 
scrming's Avatar
 
Drives: 12 Second Brick
Join Date: Jun 2009
Location: at my pulpit
Posts: 7,720
And here is with TC off and a bit of tire spin! LOL!


scrming is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 04:48 PM   #3
mlee
H-Town Camaro Club
 
mlee's Avatar
 
Drives: Number Twenty-Three
Join Date: Oct 2008
Location: Conroe, TX
Posts: 23,978
So we're talking V6 with Auto trans here...
__________________
.
mlee is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2009, 05:01 PM   #4
scrming
Red Brick of Vengeance!
 
scrming's Avatar
 
Drives: 12 Second Brick
Join Date: Jun 2009
Location: at my pulpit
Posts: 7,720
Quote:
Originally Posted by mlee View Post
So we're talking V6 with Auto trans here...
yes, v6 auto... I fixed my 1st post..
scrming is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.