Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing

Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing Discussions on mechanical maintenance and servicing of your Camaro

Reply
 
Thread Tools
Old 10-03-2013, 04:13 PM   #1
Revster
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: Mar 2013
Location: Cassville Wisconsin
Posts: 49
Question Oil Leak

Had my 2010 SS on a hoist for axle back Borla install I saw oil near the oil filter, found the two bolts on the oil filter mount were not completely tight, I tightened them and am going to keep an eye on it. I have put 40 miles on it since and seems to be no more leak.
I just wondered if anyone else has had this problem?
Revster is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 04:53 PM   #2
ECCamaro
High Desert Camaro Man
 
ECCamaro's Avatar
 
Drives: White Convertible-Tan Top 2SS V8
Join Date: Mar 2011
Location: San Bernadino County, California
Posts: 386
I have not had that problem. Have you performed all of your oil changes yourself or have you had others do it? If you had others do it, is it possible they could have loosened the bolts.
ECCamaro is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2013, 05:07 PM   #3
Revster
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: Mar 2013
Location: Cassville Wisconsin
Posts: 49
Local dealer has done all service work, car has only 13000 miles on it.
Revster is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.