Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Vector Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Suspension / Brakes / Chassis

Suspension / Brakes / Chassis All suspension, brakes and chassis discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 10-29-2013, 01:11 AM   #1
Austin45
Poor College Kid
 
Austin45's Avatar
 
Drives: 2012 LFX 45th Anniversary
Join Date: Aug 2012
Location: Jonesboro, AR
Posts: 824
Rattling Coming From Rear End

Driving over the rumble sticks at school there is some kind of rattling noise coming from the rear end. I don't know what it is, and I can't really get a great look at the car. I've replaced the sway bars and have had the car lowered.

My best idea is that a sway bar end link broke, I know they weren't torqued properly but they look intact to me.

Any ideas?
__________________
Austin45 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2013, 10:19 AM   #2
Chevrolet Customer Svc


 
Chevrolet Customer Svc's Avatar
 
Drives: GM Vehicles
Join Date: Jun 2010
Location: Michigan
Posts: 8,618
Hi Austin45,

If you would be interested in visiting your local dealership, I would be happy to arrange an appointment for you. We are here to help at any time!

Jessica
Chevrolet Customer Care

Quote:
Originally Posted by Austin45 View Post
Driving over the rumble sticks at school there is some kind of rattling noise coming from the rear end. I don't know what it is, and I can't really get a great look at the car. I've replaced the sway bars and have had the car lowered.

My best idea is that a sway bar end link broke, I know they weren't torqued properly but they look intact to me.

Any ideas?
Chevrolet Customer Svc is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2013, 11:01 AM   #3
ssmike
Missing Big Red
 
ssmike's Avatar
 
Drives: 2013 Equinox CRT
Join Date: Jul 2009
Location: Buffalo, NY
Posts: 6,243
Time to crawl under there and re-torque everything. Something is loose! Also check to see if the springs are seated properly.
ssmike is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2013, 12:42 PM   #4
JDP Tyler

 
JDP Tyler's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro SS/RS
Join Date: Nov 2010
Location: SLC, UT
Posts: 6,670
Quote:
Originally Posted by ssmike View Post
Time to crawl under there and re-torque everything. Something is loose! Also check to see if the springs are seated properly.
This! Your best option is to get under there and put a wrench on everything in sight and make sure nothing is loose. That or take it to a shop to have it looked at. It could be so many different things that trying to diagnose it over the internet is like throwing darts in the dark. End links and sway bar mounts are a good place to start though. Good luck and let us know what you find out!

Best regards,

Tyler
888-308-6007
__________________

Click HERE to send me a PM | Sales@jdpmotorsports.com | www.jdpmotorsports.com | 888.308.6007
JDP Tyler is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.