Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 09-20-2009, 12:31 PM   #26
Kenny
 
Kenny's Avatar
 
Drives: 2010 SS RS IOM M6
Join Date: May 2009
Location: Brampton Ontario
Posts: 247
Quote:
Originally Posted by Pitttbulll View Post
Hello.

I noticed that whenever I put my car in reverse and backup, I can hear a clicking noise that seems to be coming from under the front of the car.
It only seems to do this in reverse and it is consistent, about every second.
I can shift from park, to neutral, and back and it doesn't make the noise.
I have a 2/SS with the automatic transmission.
I don't seem to have any transmission shifting or overheating problems.
I'm taking it to the dealer tomorrow to have the stripe put on, and he's going to check it out for me.
Has anyone had this problem, or may know what could be causing this?
I talked to another member with a 2/SS auto, and they don't have the sound, so it's definitely a normal noise.

Thanks.
Same noise here as well, faint clicking noise when reversing the car out of my driveway. It is definately in the rear and will increase in frequency proportionate to speed. It seems consistent with a CV joint noise. I did a visual inspection and see nothing wrong with the boots and there doesn't appear to be anything rubbing on the shafts.
I am going to monitor it to see if it gets worse before i take it in.

BTW, mine is an M6

Ken
__________________
Delivered July 30 2009
Kenny is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2009, 10:00 AM   #27
Yellow1lt
 
Drives: Yellow 1LT
Join Date: Aug 2009
Location: Melbourne, Fl
Posts: 310
finally took car to the dealer today... quick fix all they had to do was readjust the heat shield. it was hitting the driveshaft. no more clicking so far at least.
Yellow1lt is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2009, 08:47 AM   #28
cpd2061
 
Drives: 1967 RS/SS,2010 SS2
Join Date: Aug 2009
Location: columbus ohio
Posts: 12
I also took mine in to the dealer and he also told me that the heat shield was rubbing the drive shaft. I would suggest those who have the noise get it fixed mine showed up pretty early and just got worse. They said it was an easy adjustment.
cpd2061 is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2011, 02:02 AM   #29
WayneBrady
Super Mario Racing
 
Drives: 2013 Ashen Grey 2SS/RS M6
Join Date: Feb 2010
Location: Nova
Posts: 274
is this a wrranty issue? I just started hearing clicking tonight and I was really uneasy driving back home
__________________
WayneBrady is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2011, 07:15 AM   #30
Trailbreaker77
 
Trailbreaker77's Avatar
 
Drives: 2010 Transformers Edition
Join Date: Nov 2009
Location: Maryland
Posts: 662
Awesome! Glad I'm not the only one getting this I will schedule an appointment today.
__________________
Trailbreaker77 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2011, 05:34 PM   #31
VaderSS
 
VaderSS's Avatar
 
Drives: 2010 SS/RS 6sp
Join Date: May 2011
Location: Olathe
Posts: 169
Could be missing thrust washers (2010 cars). I would post the tsb, but i am on vacation and the info is on my home pc.
VaderSS is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dash gauges not working and clicking noise Tigerrag24 Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 26 02-26-2013 02:16 PM
clicking noise when in low speeds in turning 2010rod Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 6 11-08-2009 07:04 PM
ticking noise and high pitched hum strshp5 Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 5 08-10-2009 09:09 AM
Intermittent clicking noise at low speeds I8A4RE Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 10 06-30-2009 09:08 PM
Clicking noise behind instrument cluster - 1995 z28 BamTino024 4th Generation Camaros 1 04-12-2009 07:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.