Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons


Reply
 
Thread Tools
Old 08-23-2009, 07:14 PM   #18
swansor
 
swansor's Avatar
 
Drives: 2010 2SS ABM
Join Date: Jul 2009
Location: Boca Raton, Fl
Posts: 374
Send a message via ICQ to swansor Send a message via Yahoo to swansor
Congrats pq. Glad to hear you found a fix. Today was the first time I tried to spin the tires and couldnt. Ill have to give this a try myself.
swansor is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:15 PM   #19
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,704
Send a message via Yahoo to PQ
OK guys, updated the OP with vids.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:17 PM   #20
MuscleCarz
 
Drives: 5.4 3v
Join Date: May 2009
Location: The Lake
Posts: 194
Now drive it like you stole it so the ECU doesn't think gradma is in the drivers seat.

MuscleCarz is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:19 PM   #21
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,704
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by AntiVnm View Post
gratz on your car...that is such good news for you and will surely end the headaches you have had. now im dying to know if bonnie will still beat you


Quote:
Originally Posted by vdevine View Post
irpq....you changed your avatar...looks like you can't squeeze one out?

Congrats though!
Tried to look angry.

Quote:
Originally Posted by redjewel View Post
Ok been about an hour and I need to run and get some 4x6 printer paper so will post up when I get back. I said in other thread it was starting to rain. Well lucky me the afternoon shower dropped a few sprinkles and went on its way. More thunder than rain.


Quote:
Originally Posted by CWIweldace View Post
Cool, congrats. Are the new numbers close to what was posted by GM and mags?
The quarter mile is. And in the haeat and humidity too. Hmmmmmmmmmmmm

The 0-60 mph is still about half second slow but I chalk it up to the summer.


Quote:
Originally Posted by swansor View Post
Congrats pq. Glad to hear you found a fix. Today was the first time I tried to spin the tires and couldnt. Ill have to give this a try myself.
DO IT.

Quote:
Originally Posted by Ulises_ss View Post
How did you do it ? Disconnect the battery and then remove fuses or vice versa?
Fuses only. No battery.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:34 PM   #22
FenwickHockey65
General Motors Aficionado
 
FenwickHockey65's Avatar
 
Drives: 2003 GMC Envoy/2000 Ford Ranger
Join Date: Aug 2008
Location: Florida
Posts: 33,676
Send a message via AIM to FenwickHockey65
Good to hear buddy.
__________________
FenwickHockey65's GM Thread!

2003 GMC Envoy SLE - Airaid Cold Air Intake, Gibson Performance Catback Exhaust
2000 Ford Ranger XLT Regular Cab (State-issued)
FenwickHockey65 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:45 PM   #23
mlee
Charter Circle Member
 
mlee's Avatar
 
Drives: Number Twenty-Three
Join Date: Oct 2008
Location: Conroe, TX
Posts: 27,201
Awesome PQ!!!!... since I run 93 octaine all the time I wonder if this would help me too. Given that my dealer probably put 91 in the tank... Don't guess it would hurt anything to try...
__________________
.
mlee is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:48 PM   #24
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,704
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by mlee View Post
Awesome PQ!!!!... since I run 93 octaine all the time I wonder if this would help me too. Given that my dealer probably put 91 in the tank... Don't guess it would hurt anything to try...
Hell, I might make this a weekly thing. lol
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:52 PM   #25
Ulises_ss
 
Drives: BMW 335i
Join Date: Aug 2009
Location: Cali
Posts: 11
Do you do it with the car on or off? You should update the first post with the exact steps you did .
Ulises_ss is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 07:53 PM   #26
Camaro_Corvette
36.833283,-76.021958
 
Camaro_Corvette's Avatar
 
Drives: Team 1LE
Join Date: Mar 2008
Location: Earth
Posts: 23,311
He must be happy now, because he changed his avatar!
__________________
I am seriously never serious vv V vv Next order of business
Camaro_Corvette is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 08:03 PM   #27
1camaro70
 
1camaro70's Avatar
 
Drives: 2010 2SS RS L99
Join Date: Oct 2008
Location: BUTLER, PA
Posts: 531
well I tried it, one hour, need to go back to the dyno now, was 327/342, now feels BETTER. Maybe after I get the vararam intake, but it has no hesitation now on, very smooth, LOTS MORE POWER. L99's must have problem as they found on Scott's car.
1camaro70 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 08:10 PM   #28
rayhawk

 
rayhawk's Avatar
 
Drives: Trailblazer SS
Join Date: Aug 2008
Location: Miami
Posts: 990
Great news, glad to see you enjoying your car.
__________________
Hooters, hooters, yum yum yum, hooters, hooters on a girl thats dumb.
-Al Bundy

07 2WD Trailblazer SS, LS1 E-fans, 4" FWI, pcmforless tune
rayhawk is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 08:13 PM   #29
NVMY68SS
Drives #296
 
NVMY68SS's Avatar
 
Drives: 1968 Camaro SS - 350/5 Speed
Join Date: Aug 2007
Location: Smithfield, NC
Posts: 954
Quote:
Originally Posted by Ulises_ss View Post
Do you do it with the car on or off? You should update the first post with the exact steps you did .
OFF definitely. Well, I don't know, do it with the car running and tell us what happens. LOL

I'm just kidding..........you don't want to ever pull a fuse with a car running, it might even be better to disconnect the battery cable too.

Fuse #5 is for the ENGINE CONTROL MODULE - MAIN
Fuse #20 is for the ENGINE CONTROL MODULE - IGNITION

The same effect could be achieved by unplugging the ECM connectors on the side of it.

I'm curious what Fuse #17 for the SENSING DIAGNOSTIC MODULE/IGNITION would do as well.
__________________
#296 Delivered 6-1-09 Dynoed 10-3-09 384.56HP 387.65TQ with the bolt-ons listed, no tune.....yet!
Roto-Fab CAI (Install pics here), Doug Thorley Shorties, Flowmaster American Thunder 409S Cat Back Vid
NVMY68SS is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 08:25 PM   #30
DDustiNN

 
DDustiNN's Avatar
 
Drives: Soon: 2016 Camaro SS
Join Date: Feb 2009
Location: N/A
Posts: 1,959
Quote:
Originally Posted by irpq11 View Post
:( When you get your next one?
Not getting a new one, they are fixing mine... just waiting for one more part... but GM is reimbursing me for my car payment, which will pay for my SLP LMII

Just to confirm... is this the same thing the dealer would do if you told them to do an ECM reset? Or do they do anything additional? If this is it, I'll just do it myself when I get my car back.

And another question... does this reset your oil life?

And last but not least... Glad to see your car running good numbers now!
DDustiNN is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 08:28 PM   #31
broncosman
 
broncosman's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1SS
Join Date: Jun 2009
Location: Houston
Posts: 310
Send a message via Skype™ to broncosman
That's awesome. I'm very happy for u!!!
__________________

2SS/RS with painted Rally Stripes
http://www.h-towncamaroclub.com/index.php
broncosman is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 09:07 PM   #32
Supermans
Camaro & Stang Enthusiast
 
Supermans's Avatar
 
Drives: 2011 Mustang 5.0 in Kona Blue
Join Date: Mar 2008
Location: Miami
Posts: 4,752
Quote:
Originally Posted by Hanzo View Post
Irpq, is that profile pic an update with your happy face. I'm glad your car is up to par now. Saw you were to the end of your rope in a thread yesterday. Now you can get some good sleep at night!
PQ, if you paint yourself red you would look almost exactly like Darth Maul.. Glad to hear you finally have a fast L99.
__________________
Bought my Camaro from Eric Hall(817) 421-7266
Supermans is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 09:08 PM   #33
redjewel
 
Drives: 2010 Camaro 2SS RJT
Join Date: Apr 2009
Location: Spring, TX
Posts: 257
Heres a link to my 0-60 after an hour of unplugged fuses. BTW I can't find stopwatch so can someone time it with one and let me know what you came up with?
Thanks


Randy how do you post where the picture comes up instead of using a link?
__________________
2SS RJT A6 Sunroof Polished Wheels. Delivered 5-22-09 by Classic Chevrolet Sugarland
redjewel is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 09:10 PM   #34
Paperer
Ragin' Cajun
 
Paperer's Avatar
 
Drives: '02 Camaro SS - '10 CGM 2SS/RS
Join Date: Jul 2008
Location: Texas/Oklahoma
Posts: 1,166
Awesome dude!
__________________
http://img.photobucket.com/albums/v202/paper2302/Siggy.jpg
Paperer is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help irpq11 stop SMOKING!!!!! GTAHVIT Off-topic Discussions 331 07-16-2010 07:24 PM
irpq11, L99 Dyno results. PQ Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 483 01-11-2010 02:56 PM
This 0-60 video is for irpq11 and other L99 guys... Indpowr Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 15 08-02-2009 04:23 PM
irpq11 needs help. Car here this week. Question. PQ Camaro Price | Ordering | Tracking | Dealers Discussions 78 05-30-2009 09:24 PM
PERMAGRIN!!! Test Drive and Write-Up! VenomZ302 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 17 04-21-2009 03:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.