Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Apex Paul
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons


Reply
 
Thread Tools
Old 08-23-2009, 09:27 PM   #43
Gentry78
HOOK'EM
 
Gentry78's Avatar
 
Drives: 97 c1500/92 olds
Join Date: Oct 2008
Location: Texas
Posts: 5,280
Quote:
Originally Posted by redjewel View Post
Heres a link to my 0-60 after an hour of unplugged fuses. BTW I can't find stopwatch so can someone time it with one and let me know what you came up with?
Thanks


Randy how do you post where the picture comes up instead of using a link?
i don't have have a stop watch but through the youtube timer it looks between 5 and 5.5 seconds so
Gentry78 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 09:36 PM   #44
djsnoflake
Faith Keeper
 
djsnoflake's Avatar
 
Drives: 2012 Silverado LTZ, 2010 2SS/RS
Join Date: Nov 2008
Location: Saskatoon, Saskatchewan Canada
Posts: 2,765
Quote:
Originally Posted by GTAHVIT View Post
I've spoken to Randy on the phone a couple of times over the last few days....

All I can say is, I could totally hear the difference in his voice when he picked up the phone today.

Like a kid at christmas!

this is great news brother!



Now get Bonnie out there for a rematch.....

THIS IS YOUR NEW #1 PRIORITY!

Happy to see your issue resolved, buddy!
__________________

Quote:
Originally Posted by fbodfather View Post
.........we are far from finished.................
djsnoflake is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 09:45 PM   #45
Gentry78
HOOK'EM
 
Gentry78's Avatar
 
Drives: 97 c1500/92 olds
Join Date: Oct 2008
Location: Texas
Posts: 5,280
Quote:
Originally Posted by djsnoflake View Post
THIS IS YOUR NEW #1 PRIORITY!

Happy to see your issue resolved, buddy!
Gentry78 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 09:46 PM   #46
Mark A Collier Sr
Retired Army, 101st ABN
 
Mark A Collier Sr's Avatar
 
Drives: 2 SS/RS w/sunroof
Join Date: Jun 2009
Location: Newnan, GA
Posts: 852
Very NICE!!! How did you post the videos?
__________________
"BABY" is a Summit White, 2SS/RS, My Tribute to the 13 years I served in the 101st Airborne Division!!!
ORDERED: 18 JUL 09 #NMMS88,
BORN ON 4 NOV 09 at 12:26pm VIN:63460~ HOME on 18 NOV 09!
"101BABY"
Mark A Collier Sr is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:02 PM   #47
GTAHVIT
Blessed
 
GTAHVIT's Avatar
 
Drives: 2013 Sonic RS MT
Join Date: Dec 2007
Location: Saint Augustine FL
Posts: 28,496
Quote:
Originally Posted by Mark A Collier Sr View Post
Very NICE!!! How did you post the videos?
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=6691
GTAHVIT is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:08 PM   #48
BLACK10


 
BLACK10's Avatar
 
Drives: 2010 CAMARO. 10.04@133mph, 1.4 60'
Join Date: Jul 2009
Location: Lafayette, Louisiana
Posts: 4,584
Quote:
Originally Posted by vdevine View Post
irpq....you changed your avatar...looks like you can't squeeze one out?

Congrats though!
yeh, we are mostly guys here, come on
BLACK10 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:19 PM   #49
69 Hugger

 
69 Hugger's Avatar
 
Drives: 69 Convertible Camaro
Join Date: Sep 2008
Location: Sumit Point, WV
Posts: 943
Glad to see your car running better Randy
69 Hugger is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:22 PM   #50
FirstLSK
Dude, I love my car !!!!
 
FirstLSK's Avatar
 
Drives: 2010 Black 2SS/RS white rally
Join Date: Oct 2008
Location: DFW
Posts: 811
Sweet !!!!!!


Glad to hear it is running like it should.


.
__________________
-------------------------------------------------
FirstLSK is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:25 PM   #51
shevyman

 
Drives: 2010 Camaro SS IOM
Join Date: Feb 2009
Location: california
Posts: 1,734
if you pull fuses then unhook the power from the battery let set for 5 mins then hook back up. but sometimes it takes a few miles for a computer to recalibrate.
shevyman is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:27 PM   #52
third1
speed freak
 
third1's Avatar
 
Drives: 2012 Cadillac Escalade,10 IOM 2ss
Join Date: Jun 2009
Location: Neenah Wi
Posts: 1,138
Yippy skippy now we can find something else to bitch about (JK)
I can't believe it was that easy to fix,lets hope it doesn't falter again.
At least now you don't have to back down from any challenges.
__________________
Current:2012 Cadilac Escalade.2011 CVO StreetGlide cammed,tuned&loud. 2010 IMO/IO,custom stripes,GFX,sunrf,solo exhaust,JBA shorties,rotofab,Jannetty tune,Pfadt,JLw6 Audison&Hertz,7/4/09 2GIFKIEJ6A9123779Del 7/10/09 Former Camaros 72 LT1 Z28, 86 z28
third1 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:28 PM   #53
68 Z/28
Father Time
 
68 Z/28's Avatar
 
Drives: 1967 Malibu / 2002 Caddy DTS
Join Date: May 2009
Location: St. Aug. , Fl.
Posts: 13,547
Send a message via Yahoo to 68 Z/28
Happy for ya pq , now you can race wiff real cars
__________________
She's been sold ( Goodies List Updated )http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=86262

68 Z/28 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 10:49 PM   #54
2010IOMSS
1SG Retired US Army 42yrs
 
2010IOMSS's Avatar
 
Drives: 1995 Dodge PU Wife gets the SS
Join Date: Jun 2009
Location: Chambersburg, PA
Posts: 43
Quote:
Originally Posted by shevyman View Post
if you pull fuses then unhook the power from the battery let set for 5 mins then hook back up. but sometimes it takes a few miles for a computer to recalibrate.

Glad to see a fix for those that had a power problem

Just a note, I had mine in for an airbag service light, unhooked the battery and the tech run a jumper from positive cable to negative cable to insure that all was reset, cuts out the waiting.

No problem with power vin # 31492
__________________
2010 IOM Camaro 2 SS L99 Auto
2009 Gray Ridgeline
2004 Torch Red Corvette Vert
2010IOMSS is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2009, 11:36 PM   #55
PQ
Booooosted.
 
PQ's Avatar
 
Drives: 2010 Supercharged SS
Join Date: Apr 2008
Location: Mobile, AL
Posts: 36,712
Send a message via Yahoo to PQ
Quote:
Originally Posted by Ulises_ss View Post
Do you do it with the car on or off? You should update the first post with the exact steps you did .
My Internet went out at the house. Power from the driveway must be interfering. Lol I'm on my phone. I'll make an update. But what I did was very simple. Car off, pull the fuses, wait for a couple of hours, replace fuses, kick some ass.
Quote:
Originally Posted by camaro_corvette View Post
He must be happy now, because he changed his avatar!


Quote:
Originally Posted by DDustiNN View Post
Not getting a new one, they are fixing mine... just waiting for one more part... but GM is reimbursing me for my car payment, which will pay for my SLP LMII

Just to confirm... is this the same thing the dealer would do if you told them to do an ECM reset? Or do they do anything additional? If this is it, I'll just do it myself when I get my car back.

And another question... does this reset your oil life?

And last but not least... Glad to see your car running good numbers now!
I'm sure I should have known this. Sorry.
My oil life indcator did NOT reset. At first I thought it was a sure sign that nothing changed but the engine starting had me pretty exited. Just roared like it had not before, and no popping of small backfire.

Quote:
Originally Posted by Supermans View Post
PQ, if you paint yourself red you would look almost exactly like Darth Maul.. Glad to hear you finally have a fast L99.
He's my uncle.

Quote:
Originally Posted by redjewel View Post
Heres a link to my 0-60 after an hour of unplugged fuses. BTW I can't find stopwatch so can someone time it with one and let me know what you came up with?
Thanks


Randy how do you post where the picture comes up instead of using a link?
Gta put the link above. I haven't seen it or read your thread cause I wanted to respond to everyone first. I'll check it out in a bit.

Quote:
Originally Posted by Hanzo View Post
Thanks to Scott for making PQ's day. And thank you PQ for sharing this with everyone. I don't have this problem, just have to worry about my output shaft snapping.

PQ, I think you should have went with the Arnold pose instead, it's a classic.
Bonnie likes this one. Lol

Quote:
Originally Posted by 67 GTO View Post
Does this mean you'll no longer hang out with us v-6 paupers.

I kid and hope the fix is permanent so you can enjoy your car.
I'll be here.
Quote:
Originally Posted by GTAHVIT View Post

Now get Bonnie out there for a rematch.....
She won't do it.
and no more smart assed comments. But she did say she's retiring undefeated and making room for a new champ. lol

Quote:
Originally Posted by shroomjohn View Post
Hey congrats! Id say its time to hunting for anyone thats been giving you a hard time should be fun.
I'll be prowling.

Quote:
Originally Posted by djsnoflake View Post
THIS IS YOUR NEW #1 PRIORITY!

Happy to see your issue resolved, buddy!


Quote:
Originally Posted by BLACK10 View Post
yeh, we are mostly guys here, come on
LOL, he was talking about my angry face one that I put up earlier. But I figure maybe I'll get an ego boost from at least one of our females.

Quote:
Originally Posted by shevyman View Post
if you pull fuses then unhook the power from the battery let set for 5 mins then hook back up. but sometimes it takes a few miles for a computer to recalibrate.
it didn't take mine a millisecond. When it cranked it was no denying.

Quote:
Originally Posted by third1 View Post
Yippy skippy now we can find something else to bitch about (JK)
This made me laugh my ass off. I almost spit coffee.

I will say this. I started to get the feeling that a lot of people were doubting me on here. It really sucked. I don't believe there is any denying at this point that there has been a problem. If there is anyone who still doubts, I'd like to know why.

Junkie and Spike, I know I left myself open for a good joke here.

Quote:
Originally Posted by 68 Z/28 View Post
Happy for ya pq , now you can race wiff real cars
Yup. Got it all cleaned up and ready for hunting. lol



Thanks guys for the congrats. This iPhone sucks to post on.
__________________
PQ is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 12:05 AM   #56
BOBSS
Outlaw
 
BOBSS's Avatar
 
Drives: 2010SS
Join Date: Jan 2009
Location: Mooresville NC
Posts: 299
pulling the fuses was a good idea, not only do you NOT have to disconnect the battery, but you saved all the other settings on the car. In most cars, all you have to do is hit the brakes while the fuses are out or the battery is disconnected to make it "reset". no waiting required.
BOBSS is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help irpq11 stop SMOKING!!!!! GTAHVIT Off-topic Discussions 331 07-16-2010 06:24 PM
irpq11, L99 Dyno results. PQ Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 483 01-11-2010 01:56 PM
This 0-60 video is for irpq11 and other L99 guys... Indpowr Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 15 08-02-2009 03:23 PM
irpq11 needs help. Car here this week. Question. PQ Camaro Price | Ordering | Tracking | Dealers Discussions 78 05-30-2009 08:24 PM
PERMAGRIN!!! Test Drive and Write-Up! VenomZ302 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 17 04-21-2009 02:01 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.