Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
TireRack
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Other Generations > 1st & 2nd Generation Camaros

1st & 2nd Generation Camaros 1967-1969 Camaros / 1970-1981 Camaro

Reply
 
Thread Tools
Old 06-25-2008, 09:06 PM   #1
Zieke
Camaro Deprived
 
Zieke's Avatar
 
Drives: 78 Camaro, 00 Tahoe, 10 Cobalt
Join Date: May 2008
Location: Kaneohe, HI
Posts: 606
Send a message via MSN to Zieke
Help please

Im having some issues with my 78 camaro.
the turn signals are screwing up.
the right side lights outside the car wont blink, they just stay on when i activate the clicker. and now the front right light wont turn on.
also the left side is now sporadicly clicking. but they all light up and flash. but they flash kinda crazy like.

any help here?
__________________
My posts are of my opinion most of the time.
I am young and inexperienced. Please don't hate on me for it.

Joined Active Navy: 10-28-08
Zieke is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2008, 10:19 PM   #2
z28camaro2471
C5 Member #227
 
z28camaro2471's Avatar
 
Drives: Camaros
Join Date: Sep 2006
Location: NY
Posts: 792
It is a ground issue. Make sure they are tight and clean (no paint/rust etc).

Look at wiring diagram in a Haynes or Chiltons manual or you can just trace the harness' individually by hand.
z28camaro2471 is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2008, 11:10 PM   #3
z28collection
waiting for 5th gen
 
z28collection's Avatar
 
Drives: 99 z28 6 speed, 81 z28 auto
Join Date: Apr 2008
Location: chapin s.c.
Posts: 195
lights

i always like to check the simple stuff first like connections and bulbs. if you have a bulb out it can make it act up.also check the flasher under the dash at the fuse block it could be faulty as well. hope that helps let us know what ya come up with.
__________________
speed kills-drive a ford and live forever

http://www.myspace.com/ashleyjfowlkes
z28collection is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2008, 12:55 AM   #4
Zieke
Camaro Deprived
 
Zieke's Avatar
 
Drives: 78 Camaro, 00 Tahoe, 10 Cobalt
Join Date: May 2008
Location: Kaneohe, HI
Posts: 606
Send a message via MSN to Zieke
i got her fixed. it was the flasher relay under my dash.
it sits right along the steering column just above the bottom lip of the dash.
Went to Napa and bought a new one, they dont make the old one anymore, but this one works just fine.
__________________
My posts are of my opinion most of the time.
I am young and inexperienced. Please don't hate on me for it.

Joined Active Navy: 10-28-08
Zieke is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.