Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
River City Camaro Customs
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-14-2010, 03:25 AM   #1
ELDuran
 
ELDuran's Avatar
 
Drives: 2010 2LT RS Camaro (Rally Yellow)
Join Date: Jan 2010
Location: Burbank
Posts: 234
Whistling sound??

So I upgraded my audio (will post pictures tomorrow) but the car makes a whistling sound when I accelerate now? How can i get rid of this sound? And why am I getting it? I know it has something to do with my amps.
__________________
Back-2-Back Champs L.A. Lakers!

ELDuran is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 11:15 AM   #2
HeavyD

 
HeavyD's Avatar
 
Drives: 1SSRS RY L99
Join Date: Aug 2009
Location: Ontario
Posts: 1,330
Try to reindex your windows. I had a slight whistling noise and I had ice built up at one point the prevent the windows from going up 100%.
HeavyD is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 12:02 PM   #3
2010 SSRS



 
2010 SSRS's Avatar
 
Drives: 3 V8 Camaros
Join Date: May 2009
Location: The Ocean State
Posts: 123,973
sounds like you have a happy Camaro
2010 SSRS is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 01:47 PM   #4
Sour DeeZ
 
Drives: 2011 IOM 2SS RS M6
Join Date: Feb 2010
Location: SoCal
Posts: 692
What settup did you go with? List everything you installed. And did you do it yourself?
Sour DeeZ is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 05:32 PM   #5
JKLNHYD
Defending the Nation...
 
JKLNHYD's Avatar
 
Drives: 2LT/RS, 6SPD, IOM, Blk Int
Join Date: Dec 2009
Location: Long Beach, MS
Posts: 255
The buzzing sound you hear after installing amps is usually because you tied into your power supply for the amp to a power supply that does not come directly form the battery. If it's a hot wire you found elsewhere, that may be your problem. If you connected directly to the battey for your hot, then you may have a bad/almost bad ground. Hope that helps...
__________________
TEAM LLT !!!

"SURSUM AB ORDINE"


JKLNHYD is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HOW DOES THE BOSTON ACOUSTICS SOUND SYSTEM SOUND? siliconewolfgang Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 27 09-21-2009 01:52 AM
L99 Corsa Exhaust Sound? VALOR Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 4 08-10-2009 12:31 AM
Mystery Sound....I need your help ZZcamaro Camaro V8 LS3 / L99 Engine, Exhaust, and Bolt-Ons 9 08-09-2009 08:41 PM
whistling sound when reversing francone13 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 14 07-20-2009 05:04 PM
Muscle car exhaust sound linkwpc 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 19 12-09-2007 07:50 AM


All times are GMT -5. The time now is 11:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.