Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Raymonds Performance
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum

Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum All audio, video, bluetooth, nav, radar, and electronics discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 03-23-2010, 12:28 AM   #1
caper

 
Drives: 2010 IOM 2ss/RS
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal, I.E.
Posts: 1,211
static with ipod??

anyone else have this? it comes and goes, but sometimes its quite loud!!! its very noticeable.
caper is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 12:29 AM   #2
iBK3000
 
Drives: '04 Range Rover, Camaro 2SS 6MT
Join Date: Oct 2009
Location: Portland, OR
Posts: 213
yes! it sucks.
__________________
CGM 2SS/RS 6SM . No muff.
iBK3000 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 12:51 AM   #3
chicagojoe16
 
chicagojoe16's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro
Join Date: Jul 2009
Location: Kalamazoo
Posts: 269
I've been getting pops and have wondered the same.
__________________
Imperial Blue SS
chicagojoe16 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 01:20 AM   #4
Matrix

 
Matrix's Avatar
 
Drives: '10 Camaro 2SS/RS & Magnum R/T
Join Date: Oct 2008
Location: BC, Canada
Posts: 1,521
Hmmmm just got an Iphone. My car comes out to play again 1st April, I hope I dont get this, oh wait... I do my music with the USB thingy, never pops on that. I want my phone seperate to music etc. Maybe you guys can get the usb drive??
__________________
SIM Camaro 2010 V8-2SS/RS-A6!!+
Matrix is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 03:01 AM   #5
goatslapper
12.527@112.33 MPH
 
goatslapper's Avatar
 
Drives: 2010 black ss/rs cgm stripes
Join Date: Mar 2010
Location: milltown,nj
Posts: 907
Check to see that volume is turned up to max onno ipod liPhone
goatslapper is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 05:04 AM   #6
Revo1
Camaronogamous
 
Revo1's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS
Join Date: Aug 2008
Location: Fresno, CA
Posts: 14,785
Is this the AUX jack, or the USB that's giving you trouble?
__________________

"Tops off, tach up baby- loud and proud!"
A Camaro lover from day one- 1996 3.8 V6 Camaro, to 1996 5.7 LT1 Camaro Z28, to the sold 2002 5.7 LS1 Camaro SS, and NOW, a [I]6.2 L99 VR 2SS/RS: XS Power stainless full exhaust, Airaid CAI, BMR drop springs and sways, custom tune by Cal Speed- 411rwhp
Revo1 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 10:27 AM   #7
chicagojoe16
 
chicagojoe16's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro
Join Date: Jul 2009
Location: Kalamazoo
Posts: 269
Quote:
Originally Posted by Revo1 View Post
Is this the AUX jack, or the USB that's giving you trouble?
I'm using the USB. And I'd never use a USB drive instead of an iPod because it severely limits how much music you can have at one time.
__________________
Imperial Blue SS
chicagojoe16 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 11:44 AM   #8
caper

 
Drives: 2010 IOM 2ss/RS
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal, I.E.
Posts: 1,211
for me...its the ipod jack. i have a regular ipod (not iphone) that works fine otherwise. the static goes away on the radio etc. my xm sub expired so i have been listening to that a lot more and its VERY noticeable and happens pretty much everytime i drive now (but comes and goes).
caper is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 12:09 PM   #9
Unique Auto Depot

 
Unique Auto Depot's Avatar
 
Drives: Camaro 2010
Join Date: Jun 2009
Location: Arizona
Posts: 1,205
If you notice it only happens when you first start your car that is cause the Ipod takes a bit to start up when its in sleep mode this is why your getting that noise once the Ipod is completely on then noise goes away
Unique Auto Depot is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2010, 01:57 PM   #10
caper

 
Drives: 2010 IOM 2ss/RS
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal, I.E.
Posts: 1,211
nah i get it no matter the time, car could have been on for 3hrs and i still get it...guess i'll need to take it in. was just wondering if this is a known issue. crap. worst part about something like this is its intermitent and electrical.
caper is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2010, 09:45 PM   #11
etrigan
 
etrigan's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS Black Camaro
Join Date: Oct 2008
Location: Dallas
Posts: 307
I get the same thing. Most of the time it happens when searching for a song or skipping to the next song.
__________________
"No matter where you go, there you are."
-B.B.

VIN #2G1FT1EW6A9106795


1100, Preliminary order accepted:10/13/08
6000, Del. to me:5/20/09
etrigan is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 10:08 AM   #12
The 2010 Sin
CorkTulsa.com
 
The 2010 Sin's Avatar
 
Drives: 2010 2SS BLK, 2013 2SS CRT
Join Date: Feb 2010
Location: Tulsa, Oklahoma
Posts: 2,854
unplug your usb from the car not from the phone and plug it back in.. only way its fixed the probem on mine... Pretty sad i can drive down the road unplug it and plug it back in without looking ive done it so much.... Dumb..
__________________
The 2010 Sin is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2010, 12:09 PM   #13
n-shane@hotmail.com
 
n-shane@hotmail.com's Avatar
 
Drives: 2010 MAROOOOOO
Join Date: Jun 2009
Location: GLENDORA, CA
Posts: 350
i have found the static is only as my phone is automatically connecting with the cars wireless bluetooth. then once complete connection it goes right away.
__________________
THIS CAR IS AMAZING!!!!!
n-shane@hotmail.com is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 06:57 AM   #14
Matster

 
Matster's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS IOM/IOM #3625
Join Date: Jun 2008
Location: Greater Toronto Area
Posts: 1,878
Quote:
Originally Posted by etrigan View Post
I get the same thing. Most of the time it happens when searching for a song or skipping to the next song.
Dido, my iphone does this as well. The only time I notice it is when I'm scrolling through the song list. As soon as I stop scrolling and select a song, it stops.
__________________
666 EVIL RWHP BUILT AND TUNED BY SHIFTED PERCEPTIONS INC.(SPi)

416 Forged Stroker, E-Force Supercharger, Blower Cam, Rotofab CAI, Stainless Works 2" LT Headers and 3" Exhaust, LPE ZR1 Twin Disc Clutch, DSS 1400 HP Axles, Pfadt Performance Kit Stage 3.
Matster is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 12:51 PM   #15
The 2010 Sin
CorkTulsa.com
 
The 2010 Sin's Avatar
 
Drives: 2010 2SS BLK, 2013 2SS CRT
Join Date: Feb 2010
Location: Tulsa, Oklahoma
Posts: 2,854
Its the usb plug.. I thought it was my cord.. tried that still did it... tried my droid same prob
__________________
The 2010 Sin is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 10:29 PM   #16
Gentry78
HOOK'EM
 
Gentry78's Avatar
 
Drives: 97 c1500/92 olds
Join Date: Oct 2008
Location: Texas
Posts: 5,284
Try turning your phone to airplane mode, but that does defeat the purpose of having a phone
Gentry78 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2010, 10:51 PM   #17
trudawg660

 
Drives: 2006 Dodge Charger / 2SS IOM
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
Posts: 1,642
mine does it too, only when a song is playing and i try to scroll through the music listing
trudawg660 is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2010, 12:19 AM   #18
The 2010 Sin
CorkTulsa.com
 
The 2010 Sin's Avatar
 
Drives: 2010 2SS BLK, 2013 2SS CRT
Join Date: Feb 2010
Location: Tulsa, Oklahoma
Posts: 2,854
tried airplane mode too since my iphone 3gs is now an "ipod touch" with iphone 3gs capabilities! lmao! Still the same prob in airplane mode.
__________________
The 2010 Sin is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2010, 08:19 AM   #19
Gentry78
HOOK'EM
 
Gentry78's Avatar
 
Drives: 97 c1500/92 olds
Join Date: Oct 2008
Location: Texas
Posts: 5,284
Quote:
Originally Posted by The 2010 Sin View Post
tried airplane mode too since my iphone 3gs is now an "ipod touch" with iphone 3gs capabilities! lmao! Still the same prob in airplane mode.
Lol um damn that sucks then lol
Gentry78 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2010, 11:26 AM   #20
Bond
Heritage Hanger
 
Bond's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS, Black.
Join Date: May 2009
Location: Edmonton Alberta
Posts: 1,174
So is this happening with ipods.. or just iPhones and Touches?

I have an iPod Classic... fingers crossed!
__________________
http://www.camaro5.com/forums/picture.php?albumid=4574&pictureid=46944

Keeping The Spirit Alive!
Bond is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
USB port The_Stache Audio, Video, Bluetooth, Navigation, Radar, Electronics Forum 85 09-20-2009 01:44 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.