Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
Apex Paul
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Engine | Drivetrain | Powertrain Technical Discussions > Forced Induction - V8

Forced Induction - V8 V8 Supercharger, turbo, nitrous discussions

Reply
 
Thread Tools
Old 10-18-2013, 09:51 PM   #1
OrangeRob
 
OrangeRob's Avatar
 
Drives: Camaro
Join Date: Apr 2011
Location: DFW
Posts: 65
Unhappy SLP Diablosport tuner

My Intune tuner for my SLP s/c doesnt recognize my vehicle. I have a 2012 LS3. Did anyone else have this problem? So depressing first step on the install and already a failure.
__________________
Solo Mach XL
RPI painted Bezels
Painted Heritage Grill
Sparks Resto SS badge
Wincos IR Tint
ACC Afterburns
ACC Led interior lights
ACC Footwell Lights
BC Racing coilovers
SLP Stage 1 Supercharger
SLP Front Splitter
JRE Tuned
OrangeRob is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2013, 07:16 AM   #2
VictorDelDuca
 
VictorDelDuca's Avatar
 
Drives: 2012 45th Anniversary Camaro SS 6M
Join Date: Dec 2011
Location: Old Bridge, NJ
Posts: 640
Same car and no issues with mine.. Ignition turned to On correct?? Maybe a bad unit or cable. Contact SLP worse case. Granted it is the first step but you could skip and get down to business and take care of it later
__________________
VictorDelDuca is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2013, 08:16 PM   #3
OrangeRob
 
OrangeRob's Avatar
 
Drives: Camaro
Join Date: Apr 2011
Location: DFW
Posts: 65
Strange, I registered the tuner and updated it. I tried just about every combination with the tuner plugged into port and key in the on position. Still nothing.
__________________
Solo Mach XL
RPI painted Bezels
Painted Heritage Grill
Sparks Resto SS badge
Wincos IR Tint
ACC Afterburns
ACC Led interior lights
ACC Footwell Lights
BC Racing coilovers
SLP Stage 1 Supercharger
SLP Front Splitter
JRE Tuned
OrangeRob is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2014, 08:22 AM   #4
Snidely Whiplash
Fight Crime, Drive Armed
 
Snidely Whiplash's Avatar
 
Drives: '14 2SS Yelo Maro, HD collection
Join Date: Jun 2013
Location: NRH, TX
Posts: 864
I don't recognize myself after a hard night out partying.
__________________
Yeah, um, er, ah, it's a stock motor, ugh, with only an exhaust. Yep, that's it.

RIP William Tyler "Grumpy" Jenkins - b 12-22-1930 d - 03-29-2012
Thanks Bill, for showing all the non-believers a 331" small block Chevy powered car could outrun a 426 Hemi powered car. Thanks for the tube chassis, the splay valve small block cylinder heads, the strut front suspension, and the dry sump oiling system. I applaud your becoming the once king of the NA motors builders. Most of all, thanks for the racing memories and inspiring many young guys to follow in your footsteps.
Snidely Whiplash is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2014, 07:42 PM   #5
ADR01T
 
ADR01T's Avatar
 
Drives: '14 1LE | 04 RX-8
Join Date: Mar 2014
Location: Lawrence,KS / Charleston, SC
Posts: 111
Here's the manual; LINK

I don't have any experience with the setup but maybe something in there can shed some light?

Maybe you're not getting the module fully seated in the OBD2 slot? Check for bent pins on the male end of the Diablosport unit. I think the vendor is going to be your best source for a resolution here.

Their tech support # is listed at (561) 908-0040. I hope you get it figured out soon. Let us know what the issue is when you do!
ADR01T is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2014, 09:47 AM   #6
twinoneseven
 
Drives: camaro
Join Date: Jul 2014
Location: CA
Posts: 2
tried just about every combination with the tuner plugged into port and key in the on position
twinoneseven is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.