Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
PFYC
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-03-2010, 12:08 PM   #1
Swytch
 
Swytch's Avatar
 
Drives: 10 2SS/RS Black, 99 Daktota
Join Date: Apr 2010
Location: Maine
Posts: 256
Rear End Noise when enabling/disabling TC/Stabilitrack

Hi All, I am a fairly new owner, only got 450mi on the odo. I was in the driveway the other day messing with the radio presets and car settings. When i was done with the radio i hit the traction control button and disabled TC, then hit it again and disabled stabilitrack. Then i turned all back on, then held it for the 7 secs to get launch control on. I never moved the car during this, and i did not use any of the modes (i.e. i never tried launch control, was just messing with the buttons) When i re-enabled them all there were a few small clicks from the rear end. (keep in mind the car never moved...) After turning everything back on, i pulled it forward about 10 feet into my parking spot, when i first started to go there was a loud C-L-U-N-K from the rear and then it went forward (almost like the parking brake was on) after that no noises, drove it in to work this AM and did not notice anything.

Is it normal to get noises like this when messing with the TC/Stabilitrack? or should i head to the dealer and get it looked at?
__________________
Kooks Signature Series Headers 1-3/4 stepped to 1 7/8, Kooks 3" High Flow Cats, Vararam OTR Cold Air Intake, JRE Performance Tune, RX Catch Can, RX Oil Breather, LSR Tri-Ax short throw shifter, AAC Red/White Halos and Fog Rings, AAC Knight Rider Scanner Bar



Last edited by Swytch; 06-03-2010 at 12:11 PM. Reason: Cant spell worth a darn :P
Swytch is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rear end gets loose in 3rd gear??? SSMagna Suspension / Brakes / Chassis 15 08-01-2010 09:03 AM
Richmond Rear End Gears - 3.73 & 4.10 Sean@Phastek Transmission / Driveline 0 06-02-2010 10:47 AM
rear end failure? xshortd Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 1 04-08-2010 06:59 PM
Steering response.... CGM2SSRS Wheels and Tires Talk Sponsored by The Tire Rack 130 10-21-2009 05:04 PM
Rear end whine while under load shiftz33 5th Gen Camaro SS LS LT General Discussions 4 08-12-2009 04:15 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.