Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
HeadlightArmor
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Technical Camaro Topics > Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls

Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls Report, discuss and diagnose any issues and problems with your Camaro, including warranty discussions.

Reply
 
Thread Tools
Old 07-14-2010, 12:07 AM   #1
Rogue Leader
Iatefiberglassinsulation
 
Rogue Leader's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS M6
Join Date: Oct 2008
Location: Long Island
Posts: 3,590
XM Keeps screwing up?

Anyone else have this issue? My XM (sub is paid thru sept) suddenly now since thursday randomly switches to "channel unavailable", most of the times its after I lose signal under an overpass. It automatically puts me on the preview channel. If I hit a preset it goes right back but its getting REALLY annoying. It happened alot thursday and friday, then it stopped, today it started again. Called XM and they said no problem on their end, take it to the dealer. Anyone else have this issue? My cars an early build so that may be part of it.
__________________
I'm Brick Tamland. People seem to like me because I am polite and I am rarely late. I like to eat ice cream and I really enjoy a nice pair of slacks. Years later, a doctor will tell me that I have an I.Q. of 48 and am what some people call mentally retarded.

2010 Chevrolet Camaro SS - Daily Driver
2008 Chevy Silverado 2500 HD LT 6.0 - Tow Vehicle
1993 Volkswagen Fox - Race Car (yes seriously)

"Like" my race team on Facebook: http://www.facebook.com/farfrumwinnin
Rogue Leader is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 01:13 AM   #2
obe1
 
obe1's Avatar
 
Drives: 2010 2SS/RS M6 IOM, 1995 Blown Z28
Join Date: May 2009
Location: San Diego
Posts: 231
Never had that issue in 8 months. Mine will temporarily drop out under an underpass but keeping on playing once I've passed through.
__________________
2010 2SS RS M6 Inferno Orange Metallic
1995 Z28 - blown, intercooled and nitrous injected
obe1 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 01:22 AM   #3
five-oh
 
five-oh's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS/RS Victory Red
Join Date: May 2009
Location: Watertown, WI
Posts: 154
I just renewed my sub last month, after not having it for about 6 months, and the reception seems much worse. Only in my Camaro though. At the same time, I ordered one of their $100 units with the FM modulator for my squad car and the reception is excellent.
five-oh is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 11:37 AM   #4
njblackcamaro
 
Drives: 2010 Black 2LT RS
Join Date: Feb 2010
Location: Aberdeen, NJ
Posts: 11
Mine started doing the same thing since last week, car is fairly recent (built in Feb). My wife has a portable XM in her car and hasn't had any issues.
njblackcamaro is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 12:18 PM   #5
Rogue Leader
Iatefiberglassinsulation
 
Rogue Leader's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS M6
Join Date: Oct 2008
Location: Long Island
Posts: 3,590
Quote:
Originally Posted by njblackcamaro View Post
Mine started doing the same thing since last week, car is fairly recent (built in Feb). My wife has a portable XM in her car and hasn't had any issues.
Ok so you're the 3rd person on this forum that has told me this... Sounds like its a problem with XM and not the car.
__________________
I'm Brick Tamland. People seem to like me because I am polite and I am rarely late. I like to eat ice cream and I really enjoy a nice pair of slacks. Years later, a doctor will tell me that I have an I.Q. of 48 and am what some people call mentally retarded.

2010 Chevrolet Camaro SS - Daily Driver
2008 Chevy Silverado 2500 HD LT 6.0 - Tow Vehicle
1993 Volkswagen Fox - Race Car (yes seriously)

"Like" my race team on Facebook: http://www.facebook.com/farfrumwinnin
Rogue Leader is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 12:25 PM   #6
67 Convertible

 
67 Convertible's Avatar
 
Drives: 67 Camaro Convertible
Join Date: Jun 2009
Location: MA
Posts: 1,728
Had my car 13 months. mine will drop out occaisionally in desolate areas, but never to a point that it goes to the preview channel. I'll lose the signal for a couple of seconds then it comes back. Once it a while if I lose the signal for 6-10 seconds the screen reads ""No XM Signal" but comes back to the station I was on. Mine has never gone to the preview channel, ever.
__________________
_____________________________________________
2LT/RS RJT, Blk Rally Stripes, Beige Interior, Sunroof
Placed order at dealer 4/24/09
1100 - 4/28/09
2000 - 5/01/09
2500 - 5/05/09
3000 - 5/05/09
3300 - 5/30/09
3400 - 6/05/09
3800 - 6/18/09
4000 - 6/18/09
4B00 - 6/18/09
4200 - 6/22/09
5000 - 7/01/09
6000 - 7/01/09 It's Home!!
0000 - 7/14/11 Traded in with 24,000 miles. Currently 5th Gen less
67 Convertible is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 12:51 PM   #7
rmpackers
Ride this Chevy
 
rmpackers's Avatar
 
Drives: 2010 RJT RS Camaro
Join Date: May 2009
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 1,580
I had a couple of days last week that the XM channel had a "crackly" static type of noise and it was not on the AM, FM, or CD. Anybody have that happen? It seems to be better now.
__________________
NFL OWNR I love the smell of new car in the morning!
rmpackers is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 05:02 PM   #8
TonyNo

 
TonyNo's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LT, IBM
Join Date: Oct 2009
Location: Chicago Suburbs
Posts: 980
Ditto. Really sucks lately.
__________________
TonyNo is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 06:26 PM   #9
njblackcamaro
 
Drives: 2010 Black 2LT RS
Join Date: Feb 2010
Location: Aberdeen, NJ
Posts: 11
I really doubt it has anything to do with the cars themselves, mine has been fine all along and now I get the same exact problem as the OP at the same dates. Mine starting acting up on Thursday/Friday and then was fine till this morning when it did it again.
njblackcamaro is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 07:36 PM   #10
jennnchuck

 
jennnchuck's Avatar
 
Drives: 2010 yellow 2lt/rs
Join Date: Apr 2010
Location: hazlet, new jersey
Posts: 876
i am having the same exact problem. it keeps going to a preview channel. i hit the station button and it goes right back to the music station i had on. been happening for about 2 weeks now.
jennnchuck is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2010, 11:28 PM   #11
Rogue Leader
Iatefiberglassinsulation
 
Rogue Leader's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS M6
Join Date: Oct 2008
Location: Long Island
Posts: 3,590
It was fine this morning then REALLY bad this afternoon
__________________
I'm Brick Tamland. People seem to like me because I am polite and I am rarely late. I like to eat ice cream and I really enjoy a nice pair of slacks. Years later, a doctor will tell me that I have an I.Q. of 48 and am what some people call mentally retarded.

2010 Chevrolet Camaro SS - Daily Driver
2008 Chevy Silverado 2500 HD LT 6.0 - Tow Vehicle
1993 Volkswagen Fox - Race Car (yes seriously)

"Like" my race team on Facebook: http://www.facebook.com/farfrumwinnin
Rogue Leader is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 09:35 AM   #12
Chrisrp454

 
Chrisrp454's Avatar
 
Drives: 2010 ABM 2SS/RS M6, 98Z28 M6
Join Date: Jan 2008
Location: Granbury, Tx
Posts: 1,541
SOLAR ACTIVITY: The magnetic canopy of sunspot 1087 is crackling with low-level solar flares. The biggest of the day so far, a C1-flare at 1230 UT on July 14th, caught the attention of NASA's Solar Dynamics Observatory!

The sky is falling the sky is falling!
__________________
Always Remember! Rest in Peace Brothers
9/11/2001. And thanks to all those who defend and serve!


Ordered 5/23/2009
3400 with TPW of 08/03/09
3800 8/11/2009
Arrived 8/21/2009 2SS/RS/Aqua Blue/Grey Interior
Chrisrp454 is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 03:34 PM   #13
canadian ss
Psycho on day pass
 
canadian ss's Avatar
 
Drives: 2010 yellow 1ss m6 -GM tech
Join Date: Apr 2009
Location: grimsby, ont.
Posts: 436
Mine did it last Friday only once thou. Hit the preset and back to normal. Havn't driven the car since to see if its still doing it.
canadian ss is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 05:30 PM   #14
Jacqs
pinkcamaro.com for sale
 
Jacqs's Avatar
 
Drives: 2010 Pink Camaro
Join Date: Jun 2010
Location: Missing California but in TN
Posts: 161
Send a message via AIM to Jacqs Send a message via Yahoo to Jacqs
Mine started this yesterday but I only drive it once a week. With so many people experiencing the same thing - I'm thinking it's a glitch on their end?
__________________
Jacqs is offline   Reply With Quote
Old 07-15-2010, 05:30 PM   #15
Iwantone2
Voice Of The Voiceless
 
Iwantone2's Avatar
 
Drives: CGM 1SS RS
Join Date: Feb 2009
Location: OC Cali
Posts: 9,728
Quote:
Originally Posted by Chrisrp454 View Post
SOLAR ACTIVITY: The magnetic canopy of sunspot 1087 is crackling with low-level solar flares. The biggest of the day so far, a C1-flare at 1230 UT on July 14th, caught the attention of NASA's Solar Dynamics Observatory!

The sky is falling the sky is falling!
Yep...we're screwed



__________________
Iwantone2 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 10:58 AM   #16
Rogue Leader
Iatefiberglassinsulation
 
Rogue Leader's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2SS M6
Join Date: Oct 2008
Location: Long Island
Posts: 3,590
I had them refresh my radio last week and so far it *SEEMS* to have fixed the problem. I'll keep everyone updated, I would try the same if you have this issue.
__________________
I'm Brick Tamland. People seem to like me because I am polite and I am rarely late. I like to eat ice cream and I really enjoy a nice pair of slacks. Years later, a doctor will tell me that I have an I.Q. of 48 and am what some people call mentally retarded.

2010 Chevrolet Camaro SS - Daily Driver
2008 Chevy Silverado 2500 HD LT 6.0 - Tow Vehicle
1993 Volkswagen Fox - Race Car (yes seriously)

"Like" my race team on Facebook: http://www.facebook.com/farfrumwinnin
Rogue Leader is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 11:52 AM   #17
R1CH
 
R1CH's Avatar
 
Drives: 2010 CGM 2SS/RS 6M
Join Date: Feb 2010
Location: Bonaire, GA
Posts: 258
I've been having the same problem... but I think mine is fixed now
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=97178
R1CH is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2010, 09:26 PM   #18
TooCool5
Resident Gearhead
 
TooCool5's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LS 3.6 LLT V6 325 HP
Join Date: May 2009
Location: Central CT
Posts: 3,619
Same thing here, xm signal goes out in desolate area's. I just let it run out and use local stations now.
__________________
2010 Camaro Auto, Inferno Orange, Titanium Interior, Gearhead Wheels AIRAID CAI
TooCool5 is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GM Card is screwing Me Over l008com General Automotive + Other Cars Discussion 23 07-27-2009 10:20 AM
Screwing around with colors TankSS Camaro Photos | Spyshots | Video | Media Gallery 6 04-08-2008 03:25 AM


All times are GMT -5. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.