Həmin günlərdə qonşum Gülşən xala yanıma gəldi. Oturduq, çay içdik, söhbət etdik. Dərdimi ona danışdım. Gülşən xala güldü, dedi: "Validə, sən nə danışırsan, on min manat üçün özünü yeyirsən? Mən keçən ay iyirmi manat yatırıb iki min manat qazandım". Təəccübləndim, dedim: "Harda qazandın?" Dedi: "Onlayn kazinoda, Mostbetdə. Çox rahatdır,
mostbet apk скачать yazıb axtarsan, proqramı yükləyə bilərsən. Mən özüm də oynayıram, hərdən uduram da".
Gülşən xala gedəndən sonra fikirləşdim. Bəlkə bir cəhd edim? Nə itirəcəm ki? Cibimdə iyirmi manat var idi, onu itirsəm, daha pis olmayacaq. Telefonu götürdüm, Gülşən xalanın dediyi kimi, mostbet apk скачать yazıb axtardım. Proqramı yüklədim, qurdum. Qeydiyyatdan keçdim. Oyunlara baxdım, çox maraqlı gəldi. Rəngarəng, həyəcanlı, müxtəlif. On manat yatırdım, oynamağa başladım. Əvvəl qaydaları başa düşmürdüm, amma getdikcə öyrəndim. Bir az udurdum, bir az uduzurdum. Vaxt necə keçdi, özüm də bilmədim. Səhər oldu, mən hələ də oynayırdım. On manat iyirmi oldu, iyirmi qırx oldu, qırx səksən oldu.