Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (https://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Camaro ZL1 Forum - ZL1 Specific Topics (https://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Not running right? (https://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=318618)

Jer4251 09-17-2013 08:47 PM

Not running right?
 
this was my best of 4 runs.

2013 ZL1 convertible M6

Texas speed 2" longtubes, no cats, Rotofab CAI, JRE tune
Tires stock-24 psi

R/T............0.8891
60'.............2.0159
330'...........5.4828
660'...........8.2277
660’ mph....90.80
1000'..........10.5543
1000' mph....106.11
1320'.........12.5279
1320’ mph…113.75

watching the video it seems like the 1-2 shift has a hiccup, and after a 3 runs I noticed a ses light. Both banks were running lean, so I called it a day.


http://www.youtube.com/watch?v=mvRCD...plmmrvTTpD_AaQ

http://www.youtube.com/watch?v=yDw-Q...plmmrvTTpD_AaQ

other races.

http://www.youtube.com/watch?v=Af-Fx...plmmrvTTpD_AaQ

engine ran lean, wouldn't let me shift? is that normal?
http://www.youtube.com/watch?v=gNGCg...plmmrvTTpD_AaQ

JANNETTYRACING 09-17-2013 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by Jer4251 (Post 7011925)
this was my best of 4 runs.

2013 ZL1 convertible M6

Texas speed 2" longtubes, no cats, Rotofab CAI, JRE tune
Tires stock-24 psi

R/T............0.8891
60'.............2.0159
330'...........5.4828
660'...........8.2277
660’ mph....90.80
1000'..........10.5543
1000' mph....106.11
1320'.........12.5279
1320’ mph…113.75

watching the video it seems like the 1-2 shift has a hiccup, and after a 3 runs I noticed a ses light. Both banks were running lean, so I called it a day.


http://www.youtube.com/watch?v=mvRCD...plmmrvTTpD_AaQ

http://www.youtube.com/watch?v=yDw-Q...plmmrvTTpD_AaQ

other races.

http://www.youtube.com/watch?v=Af-Fx...plmmrvTTpD_AaQ

engine ran lean, wouldn't let me shift? is that normal?
http://www.youtube.com/watch?v=gNGCg...plmmrvTTpD_AaQ

Did you log any of your runs, Send me your logs and I will have a look, also include any codes set.

I will be happy to make any adjustments necessary or help you diagnose your lean condition.

There is no reason for your car to be lean, unless there is a problem with the Cold air kit or exhaust leak.

I will be able to tell from the logs.

Looking forward to helping you out.

Ted.

Ted.

Jer4251 09-17-2013 09:28 PM

I wish I had logged the runs. But wasn't able to at the time. I'm going to go through everything and make sure its all on tight and try to get some logging done.

P0171
P0174

JANNETTYRACING 09-17-2013 09:39 PM

I'm here to help, and it would be very helpful If I had your Name to look up your file.


All times are GMT -5. The time now is 11:07 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.