Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (https://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls (https://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=70)
-   -   Transmission problems (https://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=30415)

justmeron 07-13-2009 02:23 PM

Is this issue mostly just the SS models? I have 2LT/RS auto with a little over 2,000 miles and no problems.

Baughman 07-13-2009 02:30 PM

Quote:

Originally Posted by justmeron (Post 675355)
Is this issue mostly just the SS models? I have 2LT/RS auto with a little over 2,000 miles and no problems.

From what I've been reading it's just the M6 SS :chevy:

Krozzbow 07-17-2009 03:31 PM

Sad day for me folks! I just got a call from my chevy dealership and they told me that i just killed the clutch of my 2010 2TL Bumble bee. With less than a 1,000 miles my BB was driving like a charm, until yesterday mourning when I put it on 1st gear and wasn't going anywhere. Did i glazed it like H&E Motorsports (Hinson) mentioned on his C5 or my old traditional standard driving? How sensative are these hydraulic clutchs?

Nashional 07-17-2009 03:53 PM

My 2SS RS Auto has been in the shop since Monday. Waiting on a new rear end. :mad0260: They couldn't give me any specific details on what happened.

RP6 7K VIN 3,200 miles.

edge 09-14-2009 01:18 PM

bad differential?
 
Quote:

Originally Posted by Nashional (Post 692269)
My 2SS RS Auto has been in the shop since Monday. Waiting on a new rear end. :mad0260: They couldn't give me any specific details on what happened.

RP6 7K VIN 3,200 miles.

I just turned 4000 miles on my 2SS/RS and I started hearing a whistling/squealing coming from under the car. Except for the noise, the car drives fine. I took it to the dealer and was told that they had a hard time finding where the noise was coming from but they think it's from the differential. I've babied this car from day 1 so I'm sure i didn't break it. Is this similar to the issue you've had. Has your dealer resolved the issue and if so what did they do?

RollCamaro 04-19-2010 11:52 AM

I am at 1900 miles on my automatic 2LT and it has randomly started not shifting into the higher gears. The engine revs but doesn't go anywhere. I have to stop and put it into park (then everything will be fine again). My dealer has no clue what it is and since it has only happened to me three times randomly they can't recreate it either.

Skyblu 04-19-2010 02:17 PM

I just got my M6 2ss/rd back saturday(in time to haul butt to camaro fest) from a week in the shop having the tranny replaced. It was making a knocking sound in low speeds, first they said they were ordering parts but changed their mind and I got a new tranny at 8800 miles.

ale91613 05-21-2013 04:19 AM

Quote:

Originally Posted by Skyblu (Post 1739402)
I just got my M6 2ss/rd back saturday(in time to haul butt to camaro fest) from a week in the shop having the tranny replaced. It was making a knocking sound in low speeds, first they said they were ordering parts but changed their mind and I got a new tranny at 8800 miles.

I think I might have the same problem you had.. it started doing that since a few days ago.. now today I was coming in from work this morning and I was pulling In the driveway and just as the engine rev down and chanved to a lowered gear I heard a loud knock.. never had it like this before, im really dissapointed if I have to get a new transmission... makes me wonder if I did right on buying this car..

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

Chevrolet Customer Svc 05-21-2013 05:04 PM

Quote:

Originally Posted by ale91613 (Post 6569309)
I think I might have the same problem you had.. it started doing that since a few days ago.. now today I was coming in from work this morning and I was pulling In the driveway and just as the engine rev down and chanved to a lowered gear I heard a loud knock.. never had it like this before, im really dissapointed if I have to get a new transmission... makes me wonder if I did right on buying this car..

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

Oh no!

Truly sorry to hear about this. Have you made an appointment for an official diagnosis at a GM dealership? If not, I'd be more than happy to do so for you and monitor the repair process. Feel free to PM me anytime regarding this matter.

William R.
Chevrolet Customer Care


All times are GMT -5. The time now is 02:42 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.