Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (https://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Camaro Convertible Forum (https://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=133)
-   -   Trim that surrounds the release handle broken 3rd time (https://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=456582)

Angrybird 12 06-15-2016 06:34 PM

Trim that surrounds the release handle broken 3rd time
 
The plastic Trim piece that goes all the way across the top and surrounds the release handle has had the mounting break on the right side 3 times now.
The first time was July 2013, the second time was June 2015, now it has broken again.
Has anyone else had this piece break? It rattles like crazy when it happens.
Also anyone tell me how to remove it if GM balks at replacing it again. My extended warranty ran out in April.
I know you have to take the top loose at the front to get to the screws, just need to know how to get the front part of the top loose.

68rssscamaro 06-15-2016 06:46 PM

Mine is broken as well. Looks to be a PITA to change it. I have a new replacement in the basement. Someday I will change it.

Angrybird 12 06-15-2016 06:49 PM

Quote:

Originally Posted by 68rssscamaro (Post 9152906)
Mine is broken as well. Looks to be a PITA to change it. I have a new replacement in the basement. Someday I will change it.

Did it break on the right side?

68rssscamaro 06-15-2016 06:51 PM

No. Its the driver side and it is awful...Hate the rattle-LOL. I would be interested if there was a DIY on this as well. Here is a post from not too long ago on it so were not alone.

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=450321

Angrybird 12 06-15-2016 06:58 PM

Quote:

Originally Posted by 68rssscamaro (Post 9152916)
No. Its the driver side and it is awful...Hate the rattle-LOL. I would be interested if there was a DIY on this as well. Here is a post from not too long ago on it so were not alone.

http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=450321

Does seem to be an issue. I wonder how many more have had this problem.
I opened a case with GM Customer service. I suggest everyone with this issue do the same.


All times are GMT -5. The time now is 06:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.