Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com

Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com (https://www.camaro5.com/forums/index.php)
-   Camaro V6 LLT Engine, Exhaust, and Bolt-Ons (https://www.camaro5.com/forums/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Centre Gauge Console FAILED (https://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=342498)

redleader 02-15-2014 07:33 AM

Centre Gauge Console FAILED
 
So, I get in my Camaro 2010 1LT this morning and (after two years being installed as an Xtra) my 4 Cluster Gauges on my Centre Console are not working :-(

The TC Button and Cigarette Lighter are fine and working.

Where should I start to diagnose the problem please?

Thx,

Smokey jr. 02-15-2014 07:35 AM

give gen5diy a call

redleader 02-15-2014 07:40 AM

Centre Gauge Console FAILED
 
Cheers 'Smokey Jr.' ... but I'm in the UK :-)

rocknroll_jeph 02-15-2014 08:07 AM

Did you check the fuses? According to the manual for my 2011 the fuse for the cluster should be in the fuse box on the driver's side of the instrument panel, fuse F4. Still, if yours is aftermarket may be different. Good luck!

redleader 02-15-2014 08:16 AM

Thank you rocknroll_jeph,

I have checked and swapped the 10A F4 fuse and ... no change :-(
Loose connection on the console next?

rocknroll_jeph 02-15-2014 08:21 AM

Quote:

Originally Posted by redleader (Post 7423183)
Thank you rocknroll_jeph,

I have checked and swapped the 10A F4 fuse and ... no change :-(
Loose connection on the console next?

That's what I would do. Work backwards... I always am looking for excuses to take my toys apart anyway. Good luck!

pocketcthulhu 02-15-2014 08:58 AM

you could try hooking a code reader up and see if it's throwing an error message, If it is that "Could" give you a place to start.

redleader 02-15-2014 09:51 AM

Thank you all, FIXED now! :-)

I took it all apart...
http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=151439
... and plugged it back together ... all Alive and well again.

Cold Weather?, Loose Connection? Knocked Loose a bit?
(I think it was the plug actually in the back of the internal 4 Gauges housing area itself FYI).

Thanks for being there :-) √√


All times are GMT -5. The time now is 07:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.