Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com
 
JDP Motorsports
Go Back   Camaro5 Chevy Camaro Forum / Camaro ZL1, SS and V6 Forums - Camaro5.com > Search Forums


Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: lcyv
Forum: Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 05-12-2013, 05:56 PM
Replies: 7
Views: 1,352
Posted By lcyv
Tks everybody, it turns out that was a...

Tks everybody, it turns out that was a short-circuit in the fuse box that disable the ECM and the MDI did not indentify the issue.

I removed the fuse box cleaned and changed the fuses (20 and...
Forum: Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 05-11-2013, 12:43 PM
Replies: 7
Views: 1,352
Posted By lcyv
First thing that I check. Battery and...

First thing that I check.

Battery and connections are ok.
Forum: Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 05-11-2013, 12:43 PM
Replies: 7
Views: 1,352
Posted By lcyv
I will check. Addtional information I remove...

I will check.

Addtional information I remove the rear seat in order to check the wiring and the pump is making a strange noise. But a mafunction pump could make the engine light flashing?
Forum: Camaro Issues / Problems | Warranty Discussions | TSB and Recalls 05-11-2013, 11:08 AM
Replies: 7
Views: 1,352
Posted By lcyv
Help! Camaro dont Start

Al the sudden my Camaro SS 2011 (L99) doesnt start (no modifications).

When I turn the igntion to on position (without starting que engine) the check engine ligh flashes and I can rear the start...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.